in ,

Mindez a budapesti adófizetők pénzéből! Tudnak élni! Kétmilliárdot érő villa, százmilliós luxusautó – újabb részletek Karácsony csúcsvezetőjének életmódjáról! Közben leszerelik a BKK jegyautomatákat!

A Metropol szerdán újabb bizonyítékokat hozott nyilvánosságra a fővárosi közműcégek csúcsvezetőjének meghökkentő vagyonáról.

„Több, mint kétezer négyzetméteres, minimum 2 milliárd forintot érő, úszómedencés svábhegyi villában él, és egy 100 milliós luxusautóval, Bentley-vel jár a fővárosi közműcégek csúcsvezetője” – adta hírül a Metropol szerdán. Mint a portál fogalmaz, újabb bizonyítékok jelentek meg Mártha Imre meghökkentő vagyonáról.

 

 

Metropol: Még a baloldali orgánumok is találgatják, vajon mennyi lehet Mártha Imre jövedelme

A Metropol szerdai írása szerint

egymást érik a lap e-mail-címén a magukat becsapottnak és megalázottnak érző dolgozók levelei.

Mint a portál fogalmaz, küldtek például fotókat arról, hogy Mártha Imre még a nyáron, munkaidőben(!) úszómedencés posztokkal provokálta a munkatársait (lenti kép).

 

Fotó: Metropol

 

A fővárosi cégvezér a levelek állítása szerint jellemzően alig egy-két órát tölt a munkahelyén, aztán eltűnik, elutazik, akár hetekre. Mint az egyik levélíró fogalmaz:

a tisztelt vezérigazgató ÚR – mert így kell szólítanunk – a többi vezetővel együtt csak néhanapján jár be, akkor is legfeljebb 1-1 órára. Aztán hazamegy úszkálni a fűtött medencébe.”

Egymilliárd forintot is érhet a a fővárosi közműcégek vezetőjének villája

A Metropolhoz eljuttatott dokumentumok szerint Mártha Imre a Svábhegy egyik legdrágább utcájában, a György Aladár utcában él egy 2240 négyzetméteres vadonatúj villában (lenti kép). Mint a portál fogalmaz, az ingatlan „a mai budapesti, 12. kerületi ingatlanárakat figyelembe véve minimum 2 milliárd forintot ér”. A lap szerint a villát a Mártha Imre legközelebbi hozzátartozói tulajdonában álló cég nevére íratták.

 

Fotó: Metropol

A Metropol szerint a szomszédok állítják, hogy rendszeresen csak őt látják ki- és bejönni a kapun.

Napközben szolgálati Skoda, egyébként százmilliós Bentley

A Metropolhoz eljuttatott információkból kiderült az is, hogy bár Mártha Imre napközben a szolgálati Skodát használja, egy 100 milliót forintot érő Bentley-t is használhat. Mártha Imre munkatársainak először egy olyan poszt lett gyanús, amit a svábhegyi villa teraszáról tett ki a fővárosi közműcégek első számú vezetője. Ezen felfedeztek egy Bentley feliratú különleges bögrét, amihez csak a luxusautó márkakereskedésében lehet hozzájutni – írja a portál.

Ezután döntöttek úgy, hogy alaposabban is körülnéznek. Sikerült is lefényképezniük az általuk csak gunyo­rosan „Mártha úrnak” mondott cégvezetőt a 100 milliós luxus­autóban (lenti kép).

 

Fotó: Metropol

Mint a Metropol fogalmaz: „továbbra is csak egy kérdés marad. Hogyan tudnak a Mártha Imre irányítása alatt álló fővárosi közműcégek ekkora jövedelmet biztosítani a cégvezérnek, miből telik 2 milliárdos villára, 100 milliós autóra […] miközben sorozatosak az elbocsátások a közterület-fenntartónál, a Főtávnál, a Főkertnél és a Temetkezési Vállalatnál?”

„Miből telik minderre, miközben szeméttárolókat és jegyautomatákat szerelnek le Budapesten takarékossági okok miatt?” – teszik hozzá.

 

 

 

(mandiner.hu)

Szilvay Gergely: Novák Katalin, az ideális elnökjelölt a baloldal számára

Pataky Attila: a magyarság addig létezik, amíg ez a védelmi rendszer áll – Ha a balliberális horda hatalomhoz jutna, az első dolga lenne megszüntetni