in ,

Megszólalt a Barátok Közt egykori sztárja: „Minden sejtem tiltakozik az ellen, hogy a parlament elfogadja Novák Katalin lemondását!”

Arányosan mérjünk, ne indulatból, elhamarkodott mérlegeléssel

Minden sejtem tiltakozik az ellen, hogy a parlament elfogadja Novák Katalin lemondását. Bírják őt maradásra és ne tartsa fenn közössége támogatása esetén eredeti döntését. A gesztust megtette, lemondott. Saját közössége ne hagyja, nem hagyhatja cserben.
Hibázni emberi dolog, valamennyiünkben az erényeink és vétségeink aránya tesz bennünket azzá, akik vagyunk.

Novák Katalin felajánlott lemondásával vállalta a kialakult helyzet felelősségét.
Közössége, akikkel és akikért, valamint minden magyarért hittel, szívvel és lélekkel dolgozott.
Nem engedhetik el a kezét, mert elvesztésével a hajó léke nem befoltozható.
A konzervatív, patrióta államvezetés meghatározó szereplőinek lehúzása a sakktábláról lehet, hogy a működés és a működtetés tekintetében patthelyzetet fog eredményezni, de akár a matt lehetőségét sem zárhatjuk ki.

Navigare necesse est. /Hajózni szükséges./

Ennek jegyében azt remélem, hogy a legfőbb ,matrózokban” és feletteseikben a sikeres célba érés reményében nem történik mégsem változás.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Itt van a valódi ok, amiért lemondott Novák Katalin

Ezeket mikor büntetik meg? Ezt meddig hagyják a hatóságok??? „Kurvák cseréje” – így minősítette a Klubrádió a köztársasági elnök lemondását