in ,

Bognár Zsolt is megszólalt – Magyarországi ellenzék: hányok tőletek

Hirtelenjében végigolvastam a Mandiner véleményrovatában a kárörvendő balos senkiháziak kurjongatásait

Hirtelenjében végigolvastam a Mandiner véleményrovatában a kárörvendő balos senkiháziak kurjongatásait Novák Katalin és Varga Judit távozásáról.

,A ,Még, még, még, még, még, ennyi nem elég” Republic sláger szövegében dagonyázó ellenzéki mitugrászok kárörvendő sorait olvasva annyi jutott eszembe, hogy ezek eddig sem érdemelték meg azt, hogy Novák Katalin legyen a köztársasági elnökük.

Elleneink soha nem voltak méltóak a hazáját szerető, makulátlan életű, immáron lemondott elnökünk hazánk egységét kifejező bizalmára. Számomra is nyilvánvaló, hogy a politikai játszmák sakktábláján néha áldozatokat kell hozni. Ki-ki nézzen magába jobb és baloldalon egyaránt, hogy összeegyeztethető-e lemondott, mindig mosolygós köztársasági elnökünk eddigi létezése azzal a ,,bűnnel”, amivel megvádolták. Hiszem, hogy a józan többség nem kételkedhet benne, az általa képviselt életminta makulátlanságában.

Remélem a magyar parlament kellő bölcsességgel megfontolja majd lemondásának elfogadását.
Az is eszembe jutott, hogy egy Békemenet karcosan demonstrálhatná morális támogatásunkat mind az ő, mind igazságügyi miniszterünk irányába.

Balos károgók! Ne örüljetek előre. Ami ma konzervatív közösségünk számára meglepetés és csalódás, az nem jelenti automatikusan a mennybemeneteleteket.
Szégyellem és dühít, hogy a politika még a legjobb szándékot is ennyire a visszájára fordíthatja.
Magyarországi ellenzék: Hányok tőletek.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

  

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Szakács István, népszerű jobboldali influenszer is kiállt portálunk mellett!

Reméljük szemkilövetőék is tanulnak némi jó példát a felelősségvállalásról