in ,

Itt van a valódi ok, amiért lemondott Novák Katalin

Ez nemzetközi támadás volt

Ismét beleszóltak kívülről a magyar belügyekbe.

Novák Katalin ellen egy nemzetközi támadás történt. Novák Katalin túl aktív volt, túl aktív külpolitikát folytatott: az ENSZ-ben és minden komoly nemzetközi fórumon hirdette a család fontosságát, a woke ellen nyilatkozott, ellene beszélt, ezt pedig a Nagy Tesó nem tűri. Nemzetközileg túlterjeszkedett a „hatáskörén”.

A magyar baloldal csak csimpaszkodik az ügyön, az egészet külföldről vezérelték.

 

Ennyi történt.

 

mindenszo.hu 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Bognár Zsolt rendkívüli jegyzete – Legyen hozzád irgalmas az ég, drága Magyarországom!

Megszólalt a Barátok Közt egykori sztárja: „Minden sejtem tiltakozik az ellen, hogy a parlament elfogadja Novák Katalin lemondását!”