in , ,

Már van 83 ezer komplett hülye az országban, aki Ferinét támogatja aláírásával…

Emlékezzünk az Európai Parlamenti választásokra

Nagy az Isten állatkertje. Csak alacsony a kerítés.

Sajnos Magyarországon mindig is voltak feketeöves hazaárulók, és mindig is voltak támogatóik. Úgy 1919 óta. Vagy korábbról is akár…

Nos, a gyilkos felmenőkkel rendelkező Dobrev is ilyen. Nem magyar, max. magyarul beszél ez a nő. Szófiában született, semmi köze a magyarsághoz, mégis esély van rá, hogy ez a Bulgáriában született tehén legyen Magyarország miniszterelnöke! És ez nem vicc!

Ne feledjük az Európai Parlamenti választásokat. Hány ember szavazott a DK-ra? Na, mennyi? FÉLMILLIÓ! IGEN, félmillió kretén legalább van Magyarországon, aki ezekre szavaz. Sőt, a felmérések szerint a teljes népesség 45%-a a Moslékra szavazna, ami már több millió embert jelent! Ez valahol a Fidesz kudarca, hogy miért nem tudja jobban megszólítani az embereket…meg a társadalom állapotáé is.

És most itt van ez az előválasztásnak nevezett marketing akció, amire a Fidesz végre nagy nehezen válaszul kiment az utcára aláírást gyűjteni, ami a minimum. De ennél több kell. SZEPTEMBER VAN, ÉBRESZTŐ, JOBBOLDAL! Még a HÍR TV is alszik! Kampány helyett, filmeket vetít….

 

A Moslék pedig már ott tart, hogy Dobrev, ez a feketeöves hazaáruló bolgár tehén vezet az előválasztáson! 83 ezer aláírásnál jár. 83 ezer komplett idióta már biztosan van az országban, aki arra szavazna, hogy fosszák ki újra Magyarországot és őt magát, a szavazót is. Ilyen ez.

Idiótákkal vagyunk körülvéve.

 

2022-ben mindenre fel kell készülni.

Bármi megtörténhet.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Agyhalál: Kamu Geriék egy tér üzemeltetését sem tudták megszervezni

Nem stadion: biotechnológiai kutatólabor épül Debrecenben