in ,

Kiakadt a baloldali politológus, és üzent sajátjainak – Ceglédi a belvárosi elitnek: ti csináltátok, baszki! Kétharmadot Orbánnak, megint!

Az elemző azon kapta fel a vizet, hogy most már a „drága belvárosi elit” is elkezdte belátni, hogy Márki-Zay hiba volt

Az elemző azon kapta fel a vizet, hogy most már a „drága belvárosi elit” is elkezdte belátni, hogy Márki-Zay hiba volt, holott ő előre szólt, de őt mindig lekrákogták.

„Most, hogy az ellenzéki értelmiség és média, pláne a pártok elkezdtek szélsebesebesen leválni Márki-Zay Péterről, ki hülyének, ki fideszesnek titulálva őt, nem gondoljátok, drága belvárosi elit, hogy jöttök nekem egy bocsánatkéréssel?” – kezdte Ceglédi Zoltán politikai elemző/humorista a keddi Facebook-posztját, amelyben kifejtette abbéli frusztrációját, hogy őt mindig lekrákogták akármikor is megjegyezte, hogy „mennyi baj van MZP-vel”.

Ceglédi kifejtette, hogy

hát csodálatos, hogy fél év elteltével és egy brutálisan elvesztett választás után most hirtelen elkezditek látni, hogy mennyi baj van a fickóval”.

Hozzátette, hogy szerinte elkerülhető lett volna „legalább a kétharmad”, ha nem őt lincselik folyamatosan, amikor Márki-Zay Péter miatt szól, „ha nem azzal akarjátok megoldani a gondot, hogy a Ceglédit csak ütni és agyonhallgatni szabad”.

„Nos, itt vagyunk egy igazán irgalmatlan kétharmadban, és hirtelen mindenki elkezd rájönni, hogy mennyi baj van MZP-vel? Sőt, hogy ő már akkor is tudta. Szerintem kábé két hónap, és úgy fogtok emlékezni, hogy én erőltettem rátok a hódmezővásárhelyi polgármestert. Sőt, én kampányoltam rosszul, úgy, hogy közöm nem volt hozzá.

Ti csináltátok, baszki! Kétharmadot Orbánnak, megint!”

– írta, hozzáfűzve, hogy „tényleg, azért egy kibaszott »bocs, Zoli« kieshetne a szájatokból”.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Hogy mi történt április 3-án? A magyar nép ellenzéket váltott

Jön a fütyülős ügynök – Utcai akciókkal akarnak kormányt buktatni Juhász Péterék