in

MÁR MEGINT – Szomorújáték a Kossuth téren, avagy négyfős sátortábor a Parlament előtt (PS Videó!)

Hetek óta kitartóan demonstrál egy maroknyi “civil” az Országház előtt

Hetek óta kitartóan demonstrál egy maroknyi “civil” az Országház előtt. De még ők sem értenek egyet egymással. Azt mondják, konfliktusuk óta nem törődnek a másikkal. Kvázi mindenki szajkózza a saját mondandóját. A Kossuth tér egyik oldalán magányos nő tüntet, második hete, ahogy mondja, a “jogbiztonságért”.

Tőle ötven méterre hárman harcolnak a “magyarság eltiprása ellen”, a devizahitelek eltörléséért és a kilakoltatások leállításáért: egy középkorú asszony az állandó arc, már harmadik hete. Állítása szerint van olyan nap, hogy húszan is csatlakoznak hozzá, ma épp két idős úr volt a társa.

Egy dologban egyetértenek a két külön sátortábor lakói, hogy a végsőkig ki kell tartani, mert kötelességük, hogy megmentsék Magyarországot. Hogy mitől? Az nekünk nem volt teljesen világos, de az elhangzott párbeszédekből önök talán többet megértenek majd. Mi a “Hunvald György és Orbán Viktor unokatestvérek”, a “magyarok szándékos hajléktalanná tétele”, majd “a szállókon lakók állítólagos elgázosítása” és “a Gyurcsány-Orbán kormány által bevezetett devizahitelek” tézisei között elveszítettük a fonalat. A kitartó demonstrálók élvezik a helyzetet.

Azt mondták, lassan népszerűbbek, mint Jane Fonda. Mi ebből csak annyit láttunk, hogy néhány külföldi turista mosolyogva fényképezte őket. Ha nekik jó is ez így – hisz senki sem háborgatja őket – mi azért aggódunk az egészségükért, hiszen ebben a 35 fokos hőségben, árnyék nélkül, a tűző napon, ott, a Parlament előtti tér kövén nagyon könnyű napszúrást kapni. Meg amiatt is aggódunk, hogy önök azt hiszik, egy sokak számára komoly problémát – mint múltkori cikkünkben –  nevetségessé akarunk tenni. Nem. Amit önök látnak, az végtelenül szomorú.

(forrás: Füssy Angéla, pestisracok.hu)

Csökkent Ferenc pápa népszerűsége – Na vajon miért?????

MEGINT MAGYAR SIKER! – Fucsovics győzött Torontóban, nagyágyú lesz a következő ellenfele