in , ,

Bayer Zsolt is megszólalt: egy rakás elmebeteg kiment tüntetni az Opera elé

Magyar Pétert követelték.

„Egy rakás (5 db.) elmebeteg kiment tüntetni az Opera elé. A szünet miatt. Na, arról nem volt szó. Hogy is lett volna? Ezek a szerencsétlen faszkalapok életükben nem voltak operában, fogalmuk sincs a Carmina Buranaról és úgy általában az emberi kultúráról.

Ezek a Magyar (???) Pétert követelték.

Megkapjátok bmeg. A tiétek.”

 

– Bayer Zsolt, badog.blogstar.hu

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Kevés időnk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

 

Akkor mégsem szigetelődtünk el? Mozgalmas napja volt Orbán Viktornak Washingtonban – Donald Trump tanácsadójával is beszélt

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff gusztustalan videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!