in ,

Agyhalottak vergődtek az Operánál – Íme pár fotó

no komment

Feltehetőleg Ókovács Szilveszter miatt mentek tüncizni a Magyar Állami Operaház elé, mert egy előadás közben szünetet mertek alkalmazni, ahol korábban nem volt és ezért a liberális média egy totális műbalhét indított Ókovács Szilveszter ellen.

 

Sőt, rögtön tüntetésbe kezdtek az Operaháznál, néhány ember lézengett, mutatjuk mit hoztak magukkal az agyhalottak:

 

 

 

 

 

Nem értjük, hogy ezeknek a cuccoknak mi köze az Operában történtekhez… megkockáztatjuk, hogy semmi.

Baloldalon mindig is nagy baj volt a fejekben.

 

Fotók: vadhajtások.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Kevés időnk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

Bajban a baloldal! Itt az ügyészség közleménye: ezért szálltak ki a DK-s óbudai önkormányzathoz a nyomozók

Agyhalál – Ezek világháborút akarnak – „Ne korlátozzuk magunkat!” – A cseh elnök nem zárta ki, hogy nyugati csapatokat küldjön Ukrajnába