in , ,

Velkovics Vilmos: a mocskosszájú új NagyBlanka állítólag a tanáraiért állt ki a ország-világ elé trágárkodni

Gátlástalanul átgázol bárkin, akik a normalitást képviseli.

„A mocskosszájú új NagyBlanka állítólag a tanáraiért állt ki a ország-világ elé trágárkodni.

Szereplését senki nem kérte tőle, tanárai is inkább kellemetlennek érezték.

Most akkora lett az aggodalma, hogy beperli volt oktatóit, akikért ugyebár vállalta a megalázást.

Vagyis pontosabban csak provokált, hisz most tartja a markát. Jó sok pénzt követel, mondván megalázták őt.

És habozás, aggályok nélkül berángatja tanúskodni érettségi előtt a volt osztálytársait. Nem ismer se Istent, se embert, kegyetlenül átgázol volt barátain, oktatóin.

Két lehetőség van: vagy olyan végtelenül, tragikusan ostoba, hogy mások beszélnek a szájából (a Soros-szervezet, a TASZ »karolta fel«), vagy teljesen gátlástalan. Mások érdekeivel v. általában erkölcsi szempontokkal nem törődik; kíméletlen és féktelen.

Gátlástalanul átgázol bárkin, akik a normalitást képviselik.

És közben azt hiszi magáról, hogy ő Jeanne D’Arc.

A Korunk hősében Lermontov az orosz ifjúság egy tipikus képviselőjét ábrázolja.

Pecsorinnal az a baj, mint minden felesleges emberrel, hogy nem tud mit kezdeni az életével. Nincsen anyagi függősége, azt csinál, amit csak akar. Lenyűgöző szellemi képességekkel rendelkezik, csak mégsem használja ki őket semmire, pláne nem valami jó célra. Csak lődörög a nagy Oroszországban, és nincs semmi, ami vonzaná, életunt, és rövidesen meg is hal.”

 

– írja Velkovics Vilmos.

 

 

 

További híreink:
Végre kimondták a nagy igazságot: Brüsszel szétverte az európai energiapiacot és most tovább ront a helyzetenMindenki szépen nyugodjon le – Januárban csökkeni kezdtek az élelmiszerárakÜzenet Para-Kovács Imrének: a drog rossz, értem?Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátor

 

Magyarország legundorítóbb pártja felzabálja az egész ellenzéket – Nagyon éhesek – A DK röhög a markában

Horvát, magyar, két jó barát: együtt kávézott a horvát államfő és Novák Katalin