in , ,

Macron katonákat akar küldeni, a magyarok viszont nem! Újabb világos magyar üzenet érkezett Macron számára: „Mi a béketárgyalások és a béke oldalán állunk” (VIDEÓ)

Dömötör Csaba is reagált a francia elnök döbbenetes kijelentésére.

Hétfőn az európai vezetők Kijev támogatásáról tartottak csúcstalálkozót. Emmanuel Macron francia elnök egy sajtótájékoztatón azt nyilatkozta, hogy a nyugati csapatok Ukrajnába történő küldését sem szabad kizárni.

Szijjártó Péter közösségi oldalán reagált erre az ötletre, eléggé egyértelmű álláspontot fogalmazott meg: „Magyarország álláspontja világos és sziklaszilárd:

sem fegyvereket, sem katonákat nem vagyunk hajlandóak küldeni Ukrajnába. A háborút nem mélyíteni és szélesíteni kell, hanem befejezni”

– szögezte le.

 

Dömötör Csaba is reagált azóta Emmanuel Macron kijelentésére.

A kormány álláspontja nem változott, mi a béketárgyalások és a béke oldalán állunk”

– szögezte le a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

 

(Mandi)


 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Nocsak, nocsak – Meloni: Olaszország nem küld csapatokat Ukrajnába

Orbán Viktor: a V4 él és fontos