in , ,

Bayer Zsolt is kiakadt, mert Macron katonákat küldene Ukrajnába – Most még háború sem kellett, hogy a Nyugat mindent elveszítsen. Elveszítse önmagát. S így, mindent elveszítve ájuljon bele a háborúba

Ugyanaz a folyó, ugyanaz a lépés

„Vegyenek egy nagy levegőt, és olvassák.

Egy hét szalagcímei a magyar sajtóból: Macron NATO-csapatokat küldene Ukrajnába, szakértők szerint ezzel belesodorná a NATO-t a háborúba. Macron kitart amellett, hogy nyugati katonák is mehetnének Ukrajnába, szerinte »stratégiai ugrásra« van szükség. Beláthatatlan következményei lehetnek a német–orosz lehallgatási botránynak. »Mocskos zsidó« felkiáltással ütöttek meg egy zsinagógából kilépő férfit Párizsban. Irgalmatlan botrány tört ki a Krím elleni támadás esélyeit latolgató német tisztek kiszivárgott beszélgetése miatt. Az oroszokat nagyon érdekelné, hogy a német tisztek miért tárgyaltak a krími híd felrobbantásáról.

Lengyel védelmi miniszter: Rendkívül veszélyes a biztonsági helyzet Európában. Forrnak az indulatok Olaf Scholz háborús kijelentése után. Jobboldali politikust próbálnak elhallgattatni Olaszországban. Az orosz határon gyakorol a NATO: az északi területek lerohanására készülnek. Pattanásig feszült a német–francia viszony Ukrajna miatt. Székelyföldre vonul a román hadsereg. Orosz–ukrán háború: az igazság volt az első áldozat. Iszlamista indíttatású volt egy ortodox zsidó ellen elkövetett késelés Zürichben. Akcióban az olasz antifa: jobboldali politikust próbáltak elhallgattatni. A krími hidat felrobbantani nem kell félnetek jó lesz.

Nem, nem 1938 van, nem is 1939, de még csak nem is 1914. 2024 van. Tavasz. Március. És nem lesznek itthon a katonák, mire lehullanak a levelek. Hiszen még el sem mentek. Talán el sem mennek majd. Minek mennének? Meghalnak, mielőtt felcihelődnének. Meghalunk mindannyian.”

 

(Bayer Zsolt, magyarnemzet.hu)

 

 




 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Kell nekünk ez az EU? Ezt akartuk? Egy uniós rendelkezés miatt jövőre kevesebb kávét ihatunk – Brutális drágulás jöhet

Bayer Zsolt kínzó kérdése: „Hol is vannak a szörnyek?”