in , ,

Orbán Viktor: a V4 él és fontos

Magyarország készen áll, hogy folytassa az együttműködést a visegrádi országokkal – jelentette ki a magyar miniszterelnök Prágában.

A V4-ek alapja a szabadság volt és a szabadság marad – jelentette ki a miniszterelnök a visegrádi országok kormányfőinek csúcstalálkozója után Prágában – tudósít a Hirado.hu. Mint a lap tájékoztat: a kormányfő a találkozón aláhúzta:

Engem a mai találkozó arról győzött meg, hogy a V4 él és fontos. A különbségeinket kellő tisztelettel tudomásul tudjuk venni, még ha vitatjuk is egymás álláspontját, és a közös ügyekben pedig van lehetőség az együttműködésre. Magyarország ezért készen áll arra, hogy folytassa az együttműködést.”

 

(Mandi)

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Macron katonákat akar küldeni, a magyarok viszont nem! Újabb világos magyar üzenet érkezett Macron számára: „Mi a béketárgyalások és a béke oldalán állunk” (VIDEÓ)

Medvegyev üzent a nyugatnak: „Macronnak valószínűleg fejébe szökött a vizelet!”