in , ,

Kedves Olvasóm! Légyszi’ ne engedd ezt az embert a hatalom közelébe!

Nem éri meg

Kedves Olvasóm!

 

Nem, most nem lesznek jelzők. Nem fogunk személyeskedni sem. És nem, nem fogunk Orbán Viktorról írni, mindenki próbáljon tőle (is) elvonatkoztatni, szereti-e, vagy nem szereti, ez most nem számít.

A választások tétjéről írnánk pár sort. Vagy elgondolkodsz rajta, vagy nem, a Te döntésed. De azért jó ha tudod, hogy írtunk Neked akkor is, amikor a 2019-es önkormányzati választások voltak, és előre megírtuk, mire lehet számítani, ha baloldali főpolgármestere lesz Budapestnek, vagy ha baloldali politikusok lesznek más városokban polgármesterek. Amit leírtunk, amire figyelmeztettünk Téged is, bekövetkezett. Azóta eltelt több mint két év. Én is csak egy ember vagyok közületek, nem fizet a kormány, nem vagyok propagandista, bérből és fizetésből élek, de attól még van véleményem a világról, és el is mondom.

Most ismét egy választás következik és újra, ismét leírjuk, mi várható, ha a képen látható ember nyeri meg a választásokat, mert sajnos van rá esély, bárki bármit is mond.

 

Kedves Olvasóm!

Ez fog várni rád is, ha a képen látható emberre fogsz szavazni vasárnap (minden magyarra ez vár):

 

 

Migráció

Bármit mondanak most ott a baloldalon, le fogják bontani a dél határzárat, és az üres budapesti bérlakásokba is be lesznek telepítve. Nem napi 200 ember próbál majd betörni (az sem kevés) ezután, hanem napi több tízezer ember fog beözönleni, mert látják, hogy nyitva a zöld határ. Természetesen az EU meg fog minket dicsérni, nyugaton rengeteg dicsérő cikket fognak ezért írni rólunk. Lassan elkezdődnek ezt követően a nők molesztálása, az erőszak, és az esetleges terrortámadások. Az adófizetők pénzét pedig az ő segélyeikre fogják fordítani. Kialakulnak a párhuzamos társadalmak, ahogy Franciaországban és Nagy-Britanniában. Ez az állapot csak romlani fog, és visszafordíthatatlan lesz.

 

 

Gazdaság

Válságra hivatkozva azonnal felvesznek több ezer milliárd forint IMF hitelt, ahogy tették korábban is, a GDP meredek csökkenni, az államadósság meredeken emelkedni fog. Az ország 4 év alatt teljesen fizetésképtelenné válik. Az államháztartási hiány újra az egekben lesz, a munkanélküliség újra 10% fölé fog emelkedni. Az eltörölt benzinÁRSTOP miatt pedig a magyar gazdák nem tudnak tovább gazdálkodni, és tönkremennek, Olaszországban már nem bírják az olasz gazdák, és levágják az állataikat, nem tudják kitermelni a 800 Ft-os benzint.

 

Egészségügy

Kijelentették, nyíltan kijelentették, hogy az egészségügy üzlet, és nem az egészségről szól. Most sem tökéletes az egészségügy, soha nem is volt az, de létrejöhet egy olyan amerikai rendszer, amit egy Amerikából érkezett ember fog bevezetni Magyarországon. Amerikában az eü rendszer nem visszafordítható, 40 millió amerikainak nincs biztosítása, MERT nincs rá pénze, más pedig úgy teremt rá pénzt, hogy hitelt vesz fel, TELJESEN eladósodik. Egész életükben sokan Amerikában azért dolgoznak, hogy ha kórházba kerül, ellássák őket. Ezt vezetnék be Magyarországon is. Újra lenne kórházi napidíj, és vizitdíj (egy népszavazás 2008-ban ezt egyszer már eltörölte).

 

Rezsi

Nyugaton energiaválság van. Olaszországban 800 ft felett van a benzin, máshol „csak” 6-700 forint a litere. De el fogják törölni egy baloldali győzelem esetén a 480 ft-os benzin árplafont, és azonnali brutális emelkedés lesz. Úgy fognak tönkremenni a magyar gazdák, ahogy most Olaszországban. Az áremelkedés pedig brutális, megfizethetetlen lesz. Főleg a magyar fizetésekből! Megígérték, hogy a rezsicsökkentést is eltörlik. Átlagban egy család havi 20-30 ezer forintot költ rezsire manapság. Ez azonnal 100-110 ezer forint lesz, ha eltörlik a rezsicsökkentést. Újra nem jut nyaralásra, vagy másra pénz, mi is fizethetjük a rezsit, ahogy nyugaton.

 

Családtámogatás

Az állami autóvásárlási támogatást el fogják törölni. A CSOK-ot azonnal el fogják törölni. A falusi CSOK-ot azonnal el fogják törölni. Elveszik a négygyermekesektől válságra hivatkozva az SZJA mentességet, és a 25 év alattiak SZJA mentességét is eltörlik.

 

Nyugdíj

Nem lesz többé nyugdíjprémium, és nem lesz nyugdíjkorrekció sem, valamint újra el fogják venni a 13. havi nyugdíjat.

 

Családvédelem, gyermekvédelem

A gyermekvédelmi törvényt el fogják törölni, és az iskolába be fogják engedni a genderpropagandát. Bevezetik az egyneműek házasságát, az egyházakat pedig szét fogják teljesen verni, az állami támogatásokat az egyházi iskoláktól egytől-egyig el fogják venni. Gyermekeink pedig ennek a propagandának lesznek kitéve az óvodákban, és az iskolákban is.

 

Ez várhat ránk. 

 

Kedves Olvasóm! Légyszi’ ne engedd a képen látható embert a hatalom közelébe!

 

Köszönöm.

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

Add tovább!

Stabil agyhalál – Márki-Zay Péter: Ukrajna a mi háborúnkat vívja + videók

Orbán Viktor: ez a háború nem a mi háborúnk, semmit sem nyerhetünk, de mindent elveszíthetünk