in ,

Karácsony Gergely egy politikai fogoly, akit kutyaszarként hajigálnak Orbán Viktorra – Politikai Hobbista Plusz – videó

Tényleg megpróbálták megvásárolni Karácsony Gergelyt, vagy csak megint kijött belőle a hiperpasszív őszinteség?

Tényleg megpróbálták megvásárolni Karácsony Gergelyt, vagy csak megint kijött belőle a hiperpasszív őszinteség? És 15 év elteltével van-e még relevanciája az őszödi beszédnek? A Politikai Hobbista kéthetenként jelentkező különkiadásában ezúttal is Gerő András, Molnár Attila Károly, Pityinger László és Ambrózy Áron kereste a megfejtést a hét legkurrensebb kérdéseire.
Karácsony Gergely egy önkéntes politikai fogoly, aki szereti, amikor használják – ez Gerő András leleménye volt. Nem önálló, nincs semmi mozgástere, a szabad szemmel kivehetetlen pártja élén állva csak a mögötte álló erők foglya lehet, ezért is képtelen bármilyen teljesítményt letenni az asztalra.

 

Íme a beszélgetés:

Karácsony Gergely egy politikai fogoly, akit kutyaszarként hajigálnak Orbán Viktorra – Politikai Hobbista Plusz 2021.05.28.

 

A megvásárlásának képzete pedig onnan táplálkozhat, hogy előtte is ott volt a lehetőség, mint Mirkóczki Ádám előtt, hogy egy jó polgármester lesz, a kormánnyal szoros együttműködésben olyan ügyesen fejleszti a városát, hogy később aranybetűkkel írják be a nevét az évkönyvekbe. De Karácsony a harcot választotta Budapest helyett.

Gyurcsány őszödi beszéde benne lesz a történelemkönyvekben, még akkor is, ha a kínaiak írják azt 50 év múlva – foglalta össze MAK, hogy miért releváns még mindig. Már csak azért sem lehet zárójelbe tenni, mert a fideszes kétharmadok is neki köszönhetőek. Ambrózy szerint se érdemes olyan sekélyes poénkodásokkal elütni a kérdést, hogy Feri azért nem foglalkozik a 15 évvel ezelőtti eseményekkel, mert számára az is rejtély, hogy múlt este hogyan jutott haza. Dopeman természetesen buddhista tanítóvá alakult: Gyurcsány valóban szenvedést okoz, de valójában nem a kormánypárti szavazóknak, hanem a baloldalnak. Mert amíg ő itt van, addig nem képes felépülni egy kormányzóképes baloldal. Így ha a baloldal nem akar szenvedni, akkor nekik kell kiitatni vele a méregpoharat.

 

(pestitv.pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! Kásler Miklós aranyérmet kapott Hosszú Katinkától, a libsik rohadtul kiakadtak – Videó

Elhunyt Jankovics Marcell