in

Hoppá! Huth Gergely a Médiapiacnak: lesz folytatás!

Huth Gergely a PestiSrácok.hu főszerkesztője és a Pesti TV programigazgatója a Médiapiac érdeklődésére jelentette ki, hogy “lesz folytatás”

Huth Gergely a PestiSrácok.hu főszerkesztője és a Pesti TV programigazgatója a Médiapiac érdeklődésére jelentette ki, hogy “lesz folytatás”, sikerült ugyanis  jó megállapodást kötni a PestiTV és portálunk további sorsával kapcsolatban Vaszily Miklóssal és Kovács Gergellyel, a Pesti TV tulajdonosi körének képviselőivel.

Főszerkesztőnk a Médiapiac megkeresésére kifejtette, hogy a koncepció szerint mindkét szerkesztőség munkatársai tovább dolgozhatnak, hiszen egy új kiadó kezében integráltan működhet tovább a PestiSrácok.hu és a Pesti TV csapata.

A PestiSrácok megszokott tartalmait egy új, a pesti.tv címen elérhető videóoldal egészíti majd ki, miközben a Pesti TV számos kedvelt arcával és műsorával a Hír TV-n találkozhatnak majd a nézők

– fogalmazott Huth Gergely. Hozzátette, a jövőben csakúgy, mint az elmúlt évtizedekben szoros együttműködésre törekszünk a Hír TV-vel és a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) munkatársaival, így újra lesz átjárás a különböző nemzeti patrióta értékeket valló műhelyek között.

 

Az átalakulás részeként a PestiSrácok jogait birtokló Insider Media Lapkiadó Kft. és a szerkesztőség működtetésével foglalkozó Gerilla Press Lapkiadó Kft. helyét egy új vállalkozás veszi át, amely a tervek szerint a Pesti TV-t ma is felügyelő tulajdonosi kör kezébe kerül

– jelentette ki. Huth Gergely szerint ez a konstrukció garantálja, hogy a szerkesztőség stabil háttérrel folytathatja eddigi kreatív, egyedi hangvételű alkotói tevékenységét. Azon felvetésre, hogy a Pesti TV megszűnésekor a Facebookra kitett posztban megfogalmazott állításait, vagyis, hogy a Fidesz nem ért a médiához, továbbra is fenntartja-e elmondta, epés bejegyzése a vártnál valóban nagyobb karriert futott be.

Ez poszt a magyarok sajt- és sörkészítéséről szólt, amely a Fidesz médiapolitikáját is érintette. A választási eredmények jól mutatják, hogy a Fidesz a kommunikáció terén is sikeres, azonban személyes tapasztalatom, hogy a konzervatív újságírásnak a kelleténél több veszteséget kellett elkönyvelnie az elmúlt harminc évben. Ezek közé soroltam a Pesti TV-t is. Ugyanakkor a mostani jó hírek kellő alapot adnak rá, hogy önkritikát gyakoroljak, bár hangsúlyozom, hogy csak egy viccről volt szó

– összegezte a történteket Huth Gergely.

Ma este 11-kor, a Pesti TV gesztenyéskerti búcsúbulijáról, a PestiSrácok.hu születésnapi ünnepéről készült filmünkkel zárul az adás, de még július 10-ig ismétléseket sugároz az adó. Köszönjük a sok biztatást, a kiállást. Az Önök segítségével és a tulajdonosok pozitív hozzáállásával sikerült elérni, hogy a szerkesztőség együtt maradjon és a PestiSrácokon, hamarosan a Pesti.tv oldalon és a Hír TV-n folytassuk a munkát. (PS)

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Győzike is felköszöntötte Orbán Viktort

Orbán Viktort dicsérik a kommentelők a Guardian YouTube-csatornáján (Videó)