in ,

Agyhalál – Egy volt HVG-s lesz Navracsics sajtófőnöke – Bizonyára kevés a jobboldali újságíró, akinek adhatták volna ezt a posztot

Mert mi senkit sem hagyunk az út szélén, igaz?

Megint kritika következik, mert kezd egy kicsit elegünk lenni bizonyos dolgokból.

Hirdeti magáról a jobboldal, hogy senkit sem hagy az út szélén, kivéve a Pesti Tv.

Aztán itt a legújabb hír:

Sajtóértesülések szerint D. Bányász Gergő lesz Navracsics Tibor sajtófőnöke. D. Bányász korábban a HírTV és a HVG munkatársaként is dolgozott, továbbá szerkesztői és műsorvezetői tapasztalatokkal is rendelkezik.

D. Bányász Gergő lett Navracsics Tibor területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszter sajtófőnöke – értesült a hvg.hu. Az információt az érintett, D. Bányász Gergő a portál kérdésére megerősítette. D. Bányász korábban a HírTV-nél és a köztelevíziónál is dolgozott, emellett kétszer választották meg az év parlamenti tudósítójának. Szerkesztői és műsorvezetői tapasztalatokkal is rendelkezik. D. Bányász Gergő korábban a hvg.hu itthon rovatát is vezette.

– írja a pestisracok.hu.

 

Ez a hír már csak azért is érdekes, mert nemsokára lesz egy csomó tehetséges munkanélküli jobboldali fiatal a Pesti Tv-ben. Tuti, hogy nem volt jobb választás egy liberálisnál?

 

Hahó,  jobboldal!

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Potocskáné csak jobb lehet Jakabnál – Lázadás a Jobbikban?

Ballib szóvivője lesz Navracsicsnak – Elkezdtek beszivárogni megint a liberálisok a kormányba – Jó lesz ez nekünk?