in

Jó hír! A Hír TV-n indul újra a Politikai Hobbista, a PS Jeszyék “Zughobbistájával” rukkol elő

A megszűnt Pesti Tv egyik legkedveltebb műsora, a Politikai hobbista a HírTV-ben folytatja

A megszűnt Pesti Tv egyik legkedveltebb műsora, a Politikai hobbista a HírTV-ben folytatja, derül ki a csatorna közleményéből. Ugyanakkor július második felétől a PestiSrácok.hu és a Pesti TV online csatornáin hetente TOVÁBBI KÉT “ZUGHOBBBISTÁT” adunk majd, a megszokott csapattal!

 

A HírTV Facebook-posztja:

A HírTV-hez igazol Jeszenszky Zsolt politikai véleményvezér! A HírTV-n folytatódik a nagy sikerű Politikai hobbista című műsor Jeszenszky Zsolt vezetésével. A július 10-én, vasárnap este 20.10-kor debütáló hírshow-ban a szereplők kendőzetlen őszinteséggel, gyakran fanyar humorral tárgyalják ki a legfontosabb hazai és nagyvilági híreket, aktualitásokat. A szókimondó stílusáról ismert véleményvezér, Jeszenszky Zsolt személyisége és csapata a garancia, hogy a műsor egyszerre lesz komoly és vicces, valamint minden, az adásban felmerülő téma nyíltan és merész tálalásban kerül majd terítékre.

Az Antall-kormány egykori külügyminiszterének fia, aki 25 évet töltött a zeneiparban, önmagát többek között gasztromániákusként és Jézus-rajongóként is jellemzi, mára a jobboldal egyik legismertebb megmondóemberévé vált. Zsolt megnyilvánulásait a legnagyobb közösségi portálon közel ötvenötezer ember követi és a közéleti konferenciák, események gyakori szereplője és felszólalója. A Politikai hobbista műsorral az alkotók célja az, hogy a közéleti kérdéseket a hír merev műfajától picit eltérően emészthetőbb, közérthetőbb, könnyedebb formában közvetítsék a nézőknek több nézőpontból is megvilágítva. Jeszenszky Zsolt a műsor kapcsán elmondta: „Nagy örömömre szolgál, hogy a kis csapatommal együtt ezentúl a HírTV nagyobb csapatát erősíthetem. És itt, ezennel meg is ígérem: minden káromkodásért megcsinálok majd öt fekvőtámaszt.”

„Nagyon örülünk Zsolt csatlakozásának, hogy a műsorát a HírTV-n folytatja. Érkezésével hiszünk abban, hogy televíziónk eddig is széles skálán mozgó, informatív tartalmai még további bővülnek. A heti rendszerességgel jelentkező műsor nézői nem csak informálódni, hanem szórakozni is tudnak majd.” – nyilatkozta Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója.

(A Politikai hobbista július 10-én, vasárnap 20.10-kor debütál a HírTV-n és azt követően minden vasárnap ugyanebben az időpontban lesz látható.)

 

(pestisracok.hu)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

A jogállam brüsszeli paródiája: „nem találják” Von der Leyen és a Pfizer-vezér üzeneteit

Szili Katalin a csicskuló MSZP-ről: az MSZP-nek már nincs felfelé