in , ,

Kabul rózsája szerint gyomorforgató, amit a kormánypárti média csinál(t) Cseh Katalin esküvőjével – Tényleg, Timi?

Ez el van tévedve

Ki van akadva a moslék, mert a nemzeti oldal Cseh Katalin magánéletével, esküvői részegeskedésével foglalkozik.

Megjelent a színen Szabó Tímea is. Senki sem kérdezte, mégis megjött.

Számon kéri a jobboldalt, hogy ne hasonlítsuk össze Cseh Katalin ügyét azzal, hogy a balmédia meg a politika folyton Mészáros Lőrinc esküvőjével, Orbán Ráhel szaros pelenkájával, Szájer József ereszcsatornájával, Borkai viselt dolgaival, valamint Szijjártó hajón való pihenésével foglalkozott nap, mint nap.

Timcsike! Miért ne hasonlítsuk össze, hm? Megmondanád?

 

A balmédia másodpercenként követte mindenhova Orbán Ráhelt, és Tiborcz Istvánt, Mészáros Lőrincet, Szájer Józsefet, Szijjártó Pétert, vagy Borkai Zsoltot. Azt is figyelték, mit dobtak a kukába.

 

A most érzékeny Szabó Tímea akkor nem volt érzékeny, amikor Orbán Ráhel eldobott szaros pelenkájáról szólt a Magyar Hang, a 444.hu, a 24.hu, az index.hu, meg a többi balliberális propagandaoldal.

Exkluzív: Orbán Ráhel az út szélére dobta a szaros pelenkát Horvátországban (+fotók) – Nyugati Fény

Mindenhova követte a hiéna sajtó, még Horvátországba is.

 

 

Ugyanez történt Szijjártó Péterrel. Merészelt pár napra valaki hajóján pihenni a családjával. Szijjártó védett személy, külügyminiszter, ezért a hajóútjai is védettek, titkosak, nehogy pl. nemkívánatos személyek megtalálják. A direkt36 persze megtalálta, és követték mindenhova drónnal, motorcsónakkal:

Szijjártó Péter külügyminiszter Szíjj László adriai luxusjachtján bekkeli ki a fehérorosz válságot | atlatszo.hu

 

A most érzékeny Szabó Tímea akkor nem volt érzékeny, amikor Szijjártó magánéletéről szólt a Magyar Hang, a 444.hu, a 24.hu, az index.hu, meg a többi balliberális propagandaoldal.

 

Aztán itt van Borkai Zsolt ügye. Akkor is csámcsogott a sajtó, az ő fotóját, videóját közölték mindenhol, Magyar Hangtól 444-ig mindenhol.

Szex, kokó, választás | CIVILHETES

A most érzékeny Szabó Tímea akkor nem volt érzékeny, amikor Borkai magánéletéről szólt a Magyar Hang, a 444.hu, a 24.hu, az index.hu, meg a többi balliberális propagandaoldal.

 

Aztán itt van Szájer József ügye. Természetesen másokat leb***zizni csak akkor menő, ha azt a liberálisok teszik, akkor az megengedhető, ellenkező esetben nyivákol a teljes lmbt közösség, hogy bántják őket, jajj, jajj.

Emléktáblát kapott Szájer József ereszcsatornája - kepek

A most érzékeny Szabó Tímea  akkor nem volt érzékeny, amikor Szájer magánéletéről szólt a Magyar Hang, a 444.hu, a 24.hu, az index.hu, meg a többi balliberális propagandaoldal.

 

Szabó Cseh Katalin védelmére kelt. Azonnal. Rögtön. Egy csapásra. Ordít a kettős mérce. Kilóg a lóláb. Ez az álszentség csúcsa. Tartuffe kimaxolva.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Bezzegország – Románia összeomlott – Teljesen kifeküdt Románia a járvány újabb hullámában

Deutsch: Magyarországot nem fenyegetik energiakimaradások szemben Nyugat- és Dél-Európával