in , ,

Szabó Tímea és a többi baloldali politikus tudata teljesen beszűkült – Monomániások tombolnak a közéletben

Ez veszélyes

Veszélyes ám, ha valakinek a tudata beszűkül. Amikor a széles világot már nem, csak a szűk kis környezetét és azokat a dolgokat látja, amivel görcsösen foglalkozik. Szabó Tímea és úgy a teljes baloldali ellenzék tökéletes példa. 

 

Lassan minden gondolatuk Orbán Viktor körül forog. A baloldal (félre)értelmisége is csak egyre tud gondolni: Orbán Viktorra. Magyarországgal már nem is foglalkoznak, csakis a miniszterelnökkel. Ez nagyon kevés.

 

A pszichológia ez monomániának hívja:

Monománia (az egy jelentésű görög monos,és az ugyancsak görög eredetű mánia szóból) egy pszichológiai fogalom tizenkilencedik század elejéről, jelentése rögeszme, hóbort, amiknek kiváltó okai általában a függőségek.

 

Szabó Tímea és a többi totálisan rögeszmések. Nekik nem Magyarország a szenvedélyük, hanem Orbán Viktor, a miniszterelnök legyőzése. Minden áron. Bármi áron. De ez kevés a megigazuláshoz. Nagyon kevés.

 

 

Az ilyen beszűkült tudattal rendelkező politikai egyedek amúgy veszélyesek, a köznyelv dangerous politicus néven említi őket. 

 

Tanácsok, ha beszűkült tudattal rendelkező politikussal találkozunk:

  1. Semmiképpen ne közelítsük meg! Lehet, hogy harap, ugyanis! Főleg, ha nemzeti jelképet, zászlót, kitűzőt hordunk, akkor ugat és harap is!
  2. Ha nem túl vad a példány, esetleg pár kedves szóval nyugtassuk meg, ha rokonról van szó és együtt lakunk vele, esetleg fektessük le, lábait polcoljuk fel, hozzunk jeget, homlokát borogassuk
  3. Amennyiben földön fetrengő „mocskos Fidesz, krrrvvvaaanyátokat!”, stb. szlogeneket kiabáló példánnyal találkozunk, ott már nagyobb a baj, teendők ebben az esetben: NE NYÚLJUNK HOZZÁ, HARAP! Azonnal hívjuk az ügyeletet, a 112-t, netán a diliházat és akkor hozzák a muszájdzsekit, azt a fehéret, a többit majd ők intézik

 

Legyünk óvatosak a beszűkült tudattal rendelkező szerencsétlenekkel.

Nehogy megsérüljünk!

 

Sok sikert!

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

A pestisracok.hu munkatársa elküldte hosszabb pihenőre az ellenzéket

Emlékezzünk együtt Szabó Tímea legnagyobb parlamenti megsemmisülésére – Videó