in ,

Szabó Tímea és az ürülék – Bognár Zsolt jegyzete

Bármely ürülékről feltételezhető az, hogy inkább adni szeretné a pofont, mint kapni.

Bármely ürülékről feltételezhető az, hogy inkább adni szeretné a pofont, mint kapni.

Mindez elképzelhető, esetleg és nincs kizárva
Szabó Tímea párbeszéd-képtelen szerint:
,,Sikerült megint adni az ürüléknek egy pofont, kedves fideszesek.”

Mondja ezt Szabó honanya a kormány gyermekvédelmi intézményeket átvilágító, Magyar Közlönyben megjelent rendeletéről.

Hozzáteszi, hogy:
,,Nem csak a vezetők bántalmaznak gyerekeket intézményekben, hanem bárki ott dolgozó is MEGTEHETI és sajnos meg is teszi ezt.”
Ez az állítás nem más, mint megnevezett, konkrét nevek nélküli rágalmazás, hangulatkeltés, egyben rosszindulatú feltételezés.
Szabó Tímea is megtehetné, hogy nem magából kivetkőzve rikácsol mindenért, ami árthat politikai ellenfeleinek. Ő viszont ezt nem teszi meg.
Eszmetársaival együtt azt is megtehetné, hogy pártja népszerűtlenségével is foglalkozik, mintsem csak azzal, hogy többnyire feltételes módban mocskol mindent és mindenkit a kormányoldallal összefüggésben.

Mi lehet felvetéseinek eredménye?
Vagy igaz, vagy nem, amit állít. Ha igaz, akkor veri a mellét, ha nem akkor elüti azzal, hogy ő nem állított, csak feltételezett.
Erre mondják, hogy ügyes!

Saját köreiben mondjon nekem egyetlen olyan bűncselekményt Szabó, amiről 100%-os biztonsággal kijelentheti, hogy ne lenne elkövethető, megtehető?
A feltételes mód sajátossága ugyanis, hogy a besározás egyik legkiválóbb eszköze, a kabátlopási ügybe kevertek levakarhatatlan megbélyegzettségével kísérve.
Tudja jól ezt Szabó is, ezért végtelenül aljas ez a technika, ha ő használja, ha más.
Szabó Tímea saját meghatározására válaszul, nekem meg az jutott eszembe első idézett mondatáról, hogy:

Van, amikor FELTÉTELEZÉSEM szerint az ürülék próbál pofont adni, mert azt gondolja, hogy büntetlenül megteheti. Ettől még a latrina tartalma nincs kizárva, hogy akár vissza is fröccsenhet a pofon adójára. Mindezek a mondataim természetesen csak puszta feltételezések a részemről, a megtörténésük vagylagos, de nem kizárható.
Ha csak így nem, ugye Szabó?

Bognár Zsolt /Parabolha/

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Akkor erről ennyit – Agyhalál: egyre több az áramkimaradás Hollandiában az elektromos autók töltése miatt

Újra ömlik a pénz Magyarországra! 2 milliárd eurót kapunk!