in ,

Jurák Kata jelenti: vérlázító bunkóság – Vágó István szerint rá kell borítani az asztalt a Hír TV műsorvezetőnőjére

Vágó István legújabb megnyilvánulása ismét túlment a jóízlés határán

Vágó István legújabb megnyilvánulása ismét túlment a jóízlés határán, az egykori médiaszereplő közösségi oldalán ugyanis azt írta: rá kellett volna borítani az asztalt a Hír TV műsorvezetőnőjére Nagy József ellenzéki újságírónak egy műsor felvételén, amiért félbeszakította az ellenzéki újságíró nagymonológját.

Egészen elképesztő módon nyilvánult meg Vágó István, a televíziós kvízmesterből lett Gyurcsány-párti képviselő, a Demokratikus Koalíció médiacsoport vezetője és országos elnökségi tagja, aki már fővárosi tömegközlekedési szakértőként feltűnősködik. Az ateizmusát nyilvánosan hirdető Vágóról köztudott, hogy rajong Gyurcsányért, az egykori miniszterelnököt egyenesen II. Józsefhez hasonlítja – bár egyszer azért elkottyintotta, hogy a 2008-ra kialakult helyzetért mégiscsak szeretett vezére felelős. A kvízmester ugyan már többször került a figyelem középpontjába botrányos kijelentéseivel, de a szerdai posztja után egyértelműen kijelenthető: nincs helye a közéletben. Ebben úgy fogalmazott:

 

Nem is értem, hogy miután a nő többször is beléfojtotta a szót, Nagy Jóska hogyhogy nem borította rá az asztalt.

Mi pedig azt nem értjük, hogyan is képzeli Vágó István, hogy egy női műsorvezetőre rá kellene borítani az asztalt csak azért, mert kérdezni mer. Vágó megnyilvánulása különösen érdekes annak ismeretében, hogy ő maga is évekig televíziós műsorvezetőként dolgozott, így tudnia kell, hogy a műsorvezető feladata az, hogy a vitát megfelelő mederben tartsa. Példanélküli a magyar médiában, hogy bárki, akárki is odáig merészkedett volna, hogy egy országos televíziós csatornán csak azért, mert nem ért egyet vitapartnerével, agresszióval próbálja bizonyítani igazát. Vágó István viszont most gyakorlatilag kijelentette, hogy bizony rá kellett volna borítani az asztalt a műsorvezetőnőre, akinek csupán az volt a “bűne”, hogy megpróbálta Nagy József ellenzéki újságíró perceken át tartó monológját megszakítani – mivel a műsorban egy másik vitapartner is jelen volt, aki szóhoz sem juthatott volna, ha a műsorvezető nem próbálja meg leállítani a 24.hu újságíróját.

Bár a gyurcsányistáktól eddig is megszokhattuk, hogy arról ábrándoznak: hatalmukra kerülését követően lámpavasra lógatják a fideszeseket, akiktől elkobozzák minden vagyonukat – vagy ha mégsem, akkor minimum börtönbe zárják őket. Viszont Vágó kijelentése túlmegy a fantazmagória határán: nyilvánosan közölte, hogy ha egy műsorvezető az elvtársakat félbeszakítja, borítsák rá az asztalt. Jelen esetben különösen visszataszító az is, hogy egy nővel való agresszív fellépésre buzdít a DK-s nagyágyú, akinek ezek szerint abszolút rendben van ez a fajta viselkedés. Bízunk abban, hogy a női jogvédő szervezetek is felemelik majd hangjukat Vágó kijelentése miatt, de várjuk Szabó Tímea és Szél Bernadett felháborodását is. Gyurcsányné Dobrev Klárától pedig az lenne az elvárható minimum, hogy elhatárolódik a párt elnökségi tagjától, akit esetleg felszólíthatna lemondásra is.

 

 

MINŐSÍTHETETLEN, VÁLLALHATATLAN MEGJEGYZÉSEI MIATT SOSEM KÉRT MÉG ELNÉZÉST

Bár az, hogy Vágó István felismerje, hogy mennyire vérlázító módon nyilvánul meg, szinte egyenlő a nullával. Emlékezetes, hogy durva, gusztustalan, és az egész országot megbotránkoztató posztja miatt sem kért bocsánatot, amikor azzal viccelődött, hogy mivel a koronavírus elsősorban az idősekre veszélyes, a kormány biztosan jól jár azzal, hogy kevesebb nyugdíjas lesz. Akkor úgy fogalmazott:

Két területen spórolnak egyszerre: – kevesebb vírusteszt, kevesebb nyugdíjas. Ügyes.

De akkor is nagy öröm érte Vágó Istvánt, a DK házi tömegközlekedési járműszakértőjét, amikor a bíróság kimondta: a Lokál megalapozatlanul idézte portálunk cikkét, miszerint ő fent lett volna Czeglédy Csaba “fizetési listáján”. Vágó és szellemi (ha volna nekik olyan) tejtestvérei szerint mindebből az következik, hogy a PestiSrácok.hu főszerkesztője az édesanyjával él szexuális életet. Mint arról korábban írtunk: Vágó István a Facebook-oldalán uszította portálunk ellen követőit, ami rögtön termékeny talajra hullt. Például a Vágó cimborájának lelke helyén leledző latrinára, bizonyos Paller Péterére, aki csodás fricskát adva leírja, hogy Huth Gergely pedig az anyját dugja. Hűha, ez aztán a kifinomult baloldali humor! Mire a Gyurcsány-párt kulturális supermanje, Vágó Pityu csak annyit tud hozzátenni, hogy “vigyázz, ezért letilthatnak”. Majd lelkesen lájkolja a “megnyugtató választ”, miszerint a kifinomult Paller úgy fogalmazott, hogy azt a Facebook-algoritmus ne szűrje ki. Aztán az egész szövegfolyamra még rányom egy lelkes gazsulálást Szegvári Katalin, szebb napokat látott televíziós személyiség és kulturális szakember. Gratulálunk mi is!

 

(Jurák Kata, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Kivonultak a rendőrök! Esik szét Niedemüller önkormányzata! Egy DK-s már lemondott

Most már szinte biztos: Magyarországon a választók büntetik a baloldal hamis koalícióját