in ,

Jeszenszky Zsolt keményen üzent a deák téri megemlékezőket gyalázó Karácsony Gergelynek

Íme Jeszy üzenete

Fasiszta – vagy még inkább: náci – az, aki egy komplett társadalmi csoportot megbélyegez. Ebben (is) egyforma a kommunistával. A megbélyegzett csoport lehet a zsidók, a feketék, a kulákok, a gazdagok, a biciklisták, a határon túliak, a fociszurkolók…

Ismeretes, nemrégiben egy 16 éves és egy 21 éves Újpest-szurkolót Budapesten, a nyílt utcán lemészárolt egy büntetett előéletű, jól körülhatárolható csoport, egy 18 éves intézeti fiú vezetésével. A város főpolgármesterétől semmilyen reakció nem érkezett.
A meggyilkolt fiúk emlékére egy több ezer fős szolidaritási megemlékezést tartottak, részben volt barátok, szurkolótársak részvételével. Erre viszont már reagált a főpolgármester:
“Budapest nem tűri a rasszista uszítást […] Nem a békés véleménynyílvánítást kell büntetni a hatóságnak, hanem megakadályozni, hogy nácik dúlják fel a város rendjét.”
Az eseményen semmilyen erőszak, atrocitás nem történt, és egyáltalán nem “dúlták fel a város rendjét”.


A gyilkosság úgy látszik, nem olyan súlyos probléma. (Végül is a példaképe,
Sadiq Khan londoni polgármester is kijelentette, hogy a késelés a nagyvárosi élet része.) No de kérem, ha emberek megemlékezést tartanak, felvonulnak! H-a-l-l-a-t-l-a-n!
Túl azon, hogy Karácsony Gergely elővette az unalomig ismételt rasszista kártyát, és felrakta a nácizós lemezt, amin megakadt a tű, ezen túlmenően még meg is bélyegzett egy komplett társadalmi csoportot: a fociszurkolókat. Ez konkrétan maga a nácizmus.
Karácsony Gergely szerint ők nácik. Tegye föl a kezét, aki szerint viszont Karácsony Gergely az. – írja Jeszenszky Zsolt Facebook oldalán az alábbi kép társaságában.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Boros Bánk Levente is besokallt a deák téri megemlékezőket megbélyegző Karácsony Gergelytől – Itt a véleménye

A megemlékezők gyalázása helyett inkább menjen a főpolgármester az idősotthonba, és a Deák téren is helyezzen el egy szál virágot!