in ,

Jakab Péter igenis hasznos! Kiválóan mozgósítja a jobboldali szavazótábort!

Krumplis Jakab

Naponta kell a közélet iránt érdeklődőknek elszenvednie egyes politikusok ökörségeit, akik felszálltak a kreténvonatra és ontják magukból a hülyeségeket. Egyik kedvencünk a büdösszájú Trolldai Bence, akiről a legtöbb jobboldali választónak a fizikai erőszak jut eszébe, nem is tudjuk miért. De most nem róla lesz szó.

Itt van nekünk a mi Jakabunk. Van ugye a Buga Jakab, és van a buta Jakab. Most a butáról lesz szó. Ő valójában egy droid, agyának szűk térfogatában található egy random beszédgenerátor. Szegény, attól lett olyan, amilyen. Mutogat, kiabál, ordít, hadar, gyalázkodik. Ám legtöbbször az ugatós kutya nem harap. Jakab sem. Őt ezért szeretjük.
Gyurcsány rövid pórázon tartja:

 

Jakab létezése, politikai aktivitása lényegében jó a jobboldalnak. Mozgósít. Összerántja a jobboldalt, példát mutat nekünk, hogy miért nem kell a Moslékra szavazni. Hiába nem tetszik nekik a moslék kifejezés, de hát a moslék az moslék: ha összeöntjük a liberálist a szélsőjobbal és a szélsőballal, abból bizony moslék lesz. Ez van. El kell fogadni, ti választottátok, illetve a gazdáitok elrendelték a parancsot, onnan külföldről: össze kell állni, minden áron. Hát összeálltatok.

Jakabtól tehát nem kell félni: a nemzeti tábort mozgósítja, a középen álló szavazókat riasztja ez a viselkedés, a sajátjai, a szektás hívők meg úgyis menthetetlenek, velük nem kell foglalkozni.

Jakab egy hasznos idióta.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

2,2 milliós fizetése van, de eljátssza a parizerevő kisembert Jakab Péter

Olcsó amatőrség, semmi egyediség: Sárosdi Lilla az új stílusát egy mozifilmből lopta: íme a Hudson Hawk c. film – Videó