in , , ,

Itt a történelmi lehetőség: HUXIT+LEXIT!

Talán soha vissza nem térő alkalom!

Az EU se nem demokratikus, se nem jogállami. Amit a brüsszeliták művelnek hazánkkal, és Lengyelországgal, az a legkevésbé sem jogállami: fenyegetés, zsarolás, politikai zsarolás, jogi zsarolás, pénzügyi zsarolás, de semmiképpen sem együttműködés. Brüsszel = Moszkva.

Immáron hosszú évek óta az EU tagjai vagyunk, amire mi természetesen anno a népszavazáson NEM-mel szavaztunk, mert elmentünk Drábik János, és Zacsek Gyula előadásaira, akik elmondták már előre, gyakorlatilag közel 20 évvel ezelőtt, hogy miről fog szólni az EU. Ezért annak rendje és módja szerint NEM-mel szavaztunk! Nekünk lett igazunk! Minden bekövetkezett, amit jósoltak!

Bent vagyunk az oroszlán barlangjában. A vérszomjas, éhes példányok ott köröznek körülöttünk, mi pedig eljátsszuk a „nem ehettek meg, mert vétózunk! Bizony!” szerepet? Ne vicceljünk. Az oroszlán jogszerűtlen, törvénytelenül működő (lásd Sargentini jelentés törvénytelen megszavazása) barlangjában nincsenek az áldozatnak jogai, mert FEL FOGJÁK FALNI! Így, vagy úgy, de felfalják a kiszemelt áldozatot.

Egy lehetőség van: lengyel társainkkal együtt fogjuk magunkat, és kimenekülünk ebből a barlangból, így még van esély a túlélésre! Aki máshogy gondolja, az naív, vagy mártír. De nekünk már nem kellenek mártírok, van belőle elég. Nekünk államférfiakra van szükségünk, és nem mártírra.

 

ÖSSZEFOGLALVA: HUXIT+LEXIT!

Huxit Archívum - PestiSrácok

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Durva diktatúra Németországban – Maszk hiánya miatt AfD-s politikusok nyakán térdelnek! Videó

Beszari csehek és szlovákok. A V4 nem áll stabil lábakon!