in ,

Igazi patkánytempó – Ismét a kormánypárti szavazókat szidta Maki Zaj

Rendszeresen nem járok kocsmába, de kampányidőszakban igen.

Rendszeresen nem járok kocsmába, de kampányidőszakban igen. És ez egy kiváló lehetőség például arra is, hogy az ember fideszesekkel tudjon vitatkozni” – mondta az ellenzéki összefogás egykori miniszterelnök-jelöltje, derült ki a Hír TV adásából.

Márki-Zay Péter úgy véli, tanult a tavalyi kudarcból, de a választók sértegetésével még mindig nem hagyott fel: ismételten a kormánypártok szavazóit kritizálta az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltje, véleménye az elmúlt egy évben nem változott. A tavalyi választási kampányában többször is butának és ostobának nevezte a fideszes szavazókat.

Legújabb interjújában pedig arra célozgatott:

kocsmatöltelékek a Fidesz szavazói.

Az egykori bukott miniszterelnök jelölt a választásokról azt mondta, hogy többen voltak a kampányukban, akik árulók voltak, és feltűnően nem tettek semmit azért, hogy megnyerjék a választásokat. Hozzátette: szerinte ő minden tőle telhetőt megtett a győzelemért.

Ha együtt nem sikerült, akkor később külön-külön biztosan nem fog sikerülni leváltani a kormánypártokat.

Márki-Zay Péter szerint sokan vannak ebben az országban azok, akik őt támogatják, azonban azt, hogy kik és hogy pontosan hányan vannak, nem tudta megmondani.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Így „lopta” szét az országot Orbán Viktor 2022-ben – Teljes lista

Hol az EU ilyenkor???? Sztálinizmus újratöltve – betiltották a magyar himnuszt, zászlót és nemzeti színeket a kárpátaljai gimnáziumban