in , ,

Húha, nagy balhé készül – „Soha többé ne sértegesse a lengyeleket” – üzente Morawiecki Zelenszkijnek + Mindenszo.hu kommentár

„Lengyelország jó hírnevének védelme nemcsak az én kötelességem és becsületem, hanem kormányunk legfontosabb feladata is” – fogalmazott a kormányfő.

Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök azt üzente Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek, hogy „soha többé ne sértegesse a lengyeleket”, utalva az ENSZ Közgyűlésen tett kijelentéseire – jelentette a Lengyel Sajtóügynökség szeptember 22-én a Kyiv Independent szerint.

Lengyelország jó hírnevének védelme nemcsak az én kötelességem és becsületem, hanem kormányunk legfontosabb feladata is”

– mondta Morawiecki a lengyel Świdnik város lakóival való találkozóján. Mint ismert, Zelenszkij az ENSZ New York-i székházában tartott beszédében felhívta a figyelmet Ukrajna partnereinek „riasztó” magatartására a gabonaimport tilalmával kapcsolatban. Az elnök szerint ezek a nemzetek akaratlanul is segítik Oroszországot tetteikkel. Bár konkrét országokat nem nevezett meg, a nyilatkozatra nem sokkal azután került sor, hogy Lengyelország, Magyarország és Szlovákia közölte, hogy meghosszabbítja az importkorlátozásokat.

 

(Mandi)

 

Mindenszo.hu kommentár: na, mi történt? Jönnek a választások? Indul a köpönyegforgatás, tisztelt lengyelek? Már nem jó az ukrán valag? De azért az USA-nak benyaltok továbbra is csontig, igaz? Fujj undorító haszonlesők és hiteltelenek! Duda, Morawiecki és az összes hiteltelen szar politikus!

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

A milliárdos Gyurcsány Ferenc saját magáról állapította meg, hogy agyhalott – Meghirdette a kommunizmust is –

Egy színész elküldte Ferit: „Haza, hazafiság, Gyurcsány a HAZAFIAS, na menj már HAZA, fiam.”