in ,

Hosszú Katinka, Gyurta Dániel, Kovács Katalin és Baji Balázs is nekiment Karácsony Gergelynek!

Karácsony most megnézheti magát

Kamu Geri az Atlétikai központ  kapcsán a STADIONSTOP ígéretét szeretné betartani. Itt-ott már ugyan repedeznek az ígéretei (gyakorlatilag mindenhol) a friss főpolgármesternek, de azért még küzd, mint disznó a jégen.

Az Atlétikai Központot Kamu Geri meg akarja fúrni, ami felbőszítette a magyar olimpikonjainkat.

Baji Balázs is tiltakozik a karácsonyi stadionstop ellen, amihez már csatlakozott Hosszú Katinka, Gyurta Dániel és Kovács Katalin olimpiai aranyérmes is.

 

 

Baji Balázs

Az atlétikát szerető emberek tömege jelezte a támogatását a 2023-es világbajnokság hazai megrendezése és a Kvassay-zsilip mellé tervezett atlétikai stadion felépítése mellett

nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó.

Eddig közel tízezren, köztük Hosszú Katinka, Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, Kovács Katalin olimpiai aranyérmes kajakozó is jelezte támogatását

sorolta az atléta. Baji Balázs arra is kitért: a világbajnokság után 15 ezer férőhelyes lenne a Nemzeti Atlétikai Központ, amely hazánkban az egyetlen, nemzetközi szinten is elfogadható edzőközpont és versenyhelyszín lenne, amely évente több nagy versenynek, például a már most 8-10 ezres látogatottságú, Székesfehérváron megrendezett Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjnak is otthont adhatna.

 

 

Hosszú Katinka

Voltam olyan szerencsés, hogy úszópályafutásom során VB-t nyerhettem hazai közönség előtt. Sose felejtem el ezt az érzést! Kívánom, hogy minél több magyar sportoló átélhesse a hazai közönség elképesztő szurkolását!

– írja az olimpiai bajnok úszónő a Facebookon.

 

 

Gyurta Dániel

Az úszok közül nemcsak Katinka, hanem a 2012-es londoni olimpia bajnoka, Gyurta Dániel a világbajnokság megrendezése mellett érvel:

Az atlétika a sportok királynője. Az atlétikai világbajnokság pedig a világ egyik legkomolyabb világversenye, amihez foghatót hazánk még nem látott vendégül. Az, hogy Budapest 2023-ban elnyerte a rendezés jogát, nagy fegyvertény. Én hiszek benne, hogy a 2023-as atlétikai világbajnokság is fantasztikus időszak lenne, amikor újra egyesülhet a nemzet és közösen láthatnánk vendégül a világot. Ezért is állok ki atlétáink és az esemény mellett. Jelezd Te is egy kattintással, hogy ott szeretnél lenni 2023-ban! Hajrá Budapest 2023!

 

 

 

Kovács Katalin, háromszoros olimpiai bajnok

 Életem első és utolsó világbajnoki aranyérmét is Szegeden nyertem. Tudom mit jelent egy sportolónak hazai pályán versenyezni, átélni a szurkolók szeretetét, s belőlük erőt meríteni. Tudom azt is milyen fantasztikus élmény szurkolóként részt venni hazai rendezésű világbajnokságon, a lelátóról drukkolni… elég, ha csak az idei szegedi kajak-kenu világbajnokságra, budapesti vívó világbajnokságra, a 2017-es úszó világbajnokságra vagy a 2018-as birkózó világbajnokságra gondolok… a legjobbak között vagyunk a pályán, a páston, a medencében, a szőnyegen és a legjobbak vagyunk a rendezésben és a lebonyolításban is!
REMÉLEM, HOGY 2023-BAN CSALÁDOMMAL OTT LEHETEK AZ ATLÉTIKAI VILÁGBAJNOKSÁGON ÉS TÖBB TÍZEZER EMBERREL EGYÜTT SZURKOLHATUNK SPORTOLÓINK SIKEREIÉRT!

 

 

Karácsony Gergely tulajdonképpen a legjobbakkal száll szembe. Vesztésre van ítélve.

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Bayer Zsolt keményen nekiment a BBC újságírójának!

Ez a különbség Hosszú Katinka és a Momentumos Hajnal Miklós között