in

Hatalmas izgalmak az USA-ban! Még mindig nincs vége! Újabb megdöbbentő levelet kaptunk

Itt egy tökéletes összefoglaló

Újabb összefoglalót kaptunk korábbi olvasónktól, aki elképesztő módon átlátja mi folyik az USA-ban.

Íme a levél:

Mi Fog Történni, Mi Történhet Dec 14-én és utána?
Dátumok, Esélyek, Bizonyítékok, Kulisszatitkok, Katonai infok, Szükségállapot
FONTOS! Igyekeztem több forrásból gyűjteni és alátámasztani mindent, amit leírtam, de ettől még olvasói véleménycikk marad.

December 14 Hétfő
BOMBAHÍR! A legfrissebb és legfontosabb hír: Michigan állam Antrim megyéjében a múlt héten egy bíró végre engedélyezte egy Dominion szavazógép informatikai auditját. 2 napja jelentette be Matthew DePerno ügyvéd, hogy törvényszéki bizonyítékot találtak arra, hogyan fordítja és fordította át a voksokat a gép Trumpról Bidenre. Képfelvételekkel és algoritmussal tudják igazolni. Erről közvetlen lett tájékoztatva az Elnök, alelnök és az igazságügyi minisztérium.
A helyi demokrata ügyész 2 napos akadékoskodása után, a bíró mégiscsak engedélyezte a meghallgatást és a választás talán legfontosabb bizonyítékának bemutatását.
A tárgyalás Hétfő reggel 8:30-kor kezdődik! HAJRÁ FIÚK!
LINK: https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/will-small-county-northern-mi-key-overturning-nations-election-results-america-find-monday/

Még mindig Hétfő PEREK folyamatban, 6 kereset is a Legfelsőbb Bíróságon
– Lin Wood Georgia ügy
– Sidney Powell 4 keresete négy államot érintve olyan bizonyítékkal, hogy eldönthet mindent. Erről lejjebb olvashattok.
– Arizona republikánus állami testületének elnöke Kelli Ward pénteken fellebezett Biden győzelme ellen

És még Hétfőn – Elektorok
– Reggel találkoznak minden állam törvényhozói és elektorai saját fővárosukban, nem Washingtonban. El kell döntsék melyik jelölt javára jelöljenek ki elektorokat.

1. Első védvonal: Az 5 csatatér állam republikánus többsége közbeléphet és elhalaszthatja, akár törölheti a döntést és a kongresszusba viszi az ügyet. Alkotmányos joguk, nem szabad félteniük karrierjüket, bele kell állni. Arról, hogy ezután mi jönne már ti is tudjátok, jön az 1 voks 1 állam procedúra és ott 26:23 arányban nyerhet Trump…erről már sokat írtam

2. Második lehetőség: Ha nem lesz meg ehhez a bátorságuk, valakinek fel kell függeszteni a szavazást. Ez lehetne a Legfelsőbb Bíróság, de ahogy látjuk nagyon kevés rá az esély, csalódást okoztak

3. Harmadik variáció: Donald J Trump kihirdetheti a Martial Law-t, a szükségállapotot. Mindannyian tudjuk a hadsereg, a tengerészet és a légierő mind Trump mellett állnak. Nem kell katonaság bevonulására számítani inkább politikailag befagyaszt mindent, amíg nem tisztázódik a csalás. Rendeletekkel kormányoz és utasítja a bíróságot a bizonyítékok szemlézésére. Elképzelhető a lázongás és erre katonai fellépés?
Igen. 2020 Nov 11-én Mark A Milley tábornok konkrétan kimondja: a hadsereg az Alkotmányra esküdött fel és minden eszközzel megvédi azt és az amerikai népet.
LINK: https://twitter.com/Jennife63019731/status/1337847237267828738

 

December 18
Donald J Trump még 2018 Szeptember 18-án aláírta a Választásokba Történő Beavatkozás elnöki külön rendeletét. Kimondja, 45 napon belül a választást követően életbe lehet léptetni és eljárást indítani minden belföldi és külföldi személy, szervezet ellen, kikről kiderül érdemben befolyásolták az amerikai elnök választást.
Konkrét célszemélyekről ír már a sajtó: Eric Swalwell demokrata képviselő kínai ügynökkel/kémmel állt kapcsolatban * a teljes média CNN és társai beleértve facebook, google, twitter hamis adatokat közölt, cenzúrázott, hazudott, befolyásolt * demokrata kormányzók jogkörüket túllépve hitelesítették államaik hamis választási eredményeit * Biden család, Soros, Obama, Clinton, Nancy Pelosi, kínai pénzek felhasználásával nyakig benne voltak a választási csalásban. Ha ezt meglépi Trump, minden borul!

 

Január 6 – AZ IGAZI HATÁRIDŐ, EKKOR HAGYJA JÓVÁ A KONGRESSZUS AZ ELEKTORI SZAVAZÁST
Ha a fentiek közül egyik sem történik meg, Thane Rosenbaum, az Elektorok Tanácsának egyetemi professzora magyarázta el tegnap este a következőket:
– Miután megtörtént az elektori szavazás, ezen a napon az alelnök Mike Pence elkezdi felbontani a borítékokat államonként és felolvasni az elektorokat ki melyik jelöltet támogatja. Ebben a pillanatban, ha feláll a két házból 1 képviselő + 1 szenátor és vétóznak, 2 órás vitára elvonul mindkét ház, hogy ott döntsenek arról elfogadják e vagy átfordítják az adott voksot. Fontos, mindkét házban nyerned kell, hogy igazad legyen. És ez így mehet tovább akár egyenként is. Egyszer kétszer volt csak ilyen régebben akkor
sem tömegesen, bonyolult jobb lenne elkerülni.

Ezeken túl nézzük milyen bizonyítékokkal tudna hírbombát robbantani Trump és csapata illetve miért viselkedik zavartan Joe Biden és Kamala Harris, dacára annak, hogy a média azt hazudja nyertek, nincs itt látnivaló!

 

1. A Biden család valamelyik tagját letartóztatják! Joe Biden maga, bátyja James Biden és fia Hunter Biden könyékig benne van: adócsalás, megvesztegetés, fenyegetés, pénzmosás, pedofília, hivatali visszaélés, zsarolás.
Ezer szállal kötődnek Kínához, bombabiztos bizonyítékok vannak az FBI-nál, Hunter laptopjai. Emailek, telefonbeszélgetések, szerződések, kiskorúak fotói, köztük unokahúgával. Bizonyíték korrupcióra Ukrajna, Románia, Kína és Oroszországban. Másfél milliárd dollárhoz jutott hozzá a Biden család az évek során. Sajnos az FBI nem
lép Kína befolyása miatt.

 

2. A Demokraták Obamával Clintonnal Bidenékkel Sorossal eladták az országot több milliárd dollárért, velük játszik közre a Big Tech (facebook, twitter, google) és a teljes balos média, CNN CNBC NBC ABC MSNBC, Disney, Hollywood, hogy Kína segítse elcsalni a választást. Cserébe újra hatalmas üzleteket kötnek velük, amit teljesen lerombolt Trump az America First projecttel.
A CNN szerverein találták meg IT szakemberek a teljes voksolás adatait. Onnan tudnak azokról a statisztikákról, amiket Trump is bemutatott 45 perces beszédében, hogy több
államban hajnalban egyszer csak megérkezett több tíz- százezer voks és mind Bidennek. A Dominion gépeket Kínában gyártották, az Amazon szerverein keresztül Barcelonába és Frankfurtba küldték az eredményeket, hamis szavazólapokat gyártottak és szállítottak Kínából, interneten keresztül hozzáférése volt Kínának a gépekhez egész éjjel. A Dominion gépeken futó szoftver, Smartmatic tulajdonosai között venzuelai állampolgárok vannak. Ezzel a szoftverrel maradt hatalmon Chavez és most Maduro.

3. Dominion és Smartmatic elleni bizonyítékok Lin Woodnál és Sidney Powellnél.
– Az egyik egy hiteles tanú, aki dokumentumokkal és kézzel fogható bizonyítékkal rendelkezik a Dominion gépek csalásáról. Ez a személy tudja igazolni azt is, Iráni ügynököknek is volt hozzáférése választási adatokhoz.
– A másik Lin Woodnak annak videó és hangfelvételei Georgia állambeli demokrata politikusokról, akik kenőpénzeket fogadtak el Kínától, hogy szabad hozzáférésük legyen a gépekhez az interneten keresztül akár Kínából is. Bankszámlakivonatok is mutatják a
tranzakciókat.
– A harmadik, emailek és hangfelvételek demokrata politikusokról, akik nyíltan beszélnek az intézményes csalásról, beismerő dokumentumok, hogy a Dominion gépek algoritmusa be volt állítva, hogy minden szavazókörzetben a demokrata elnök- és képvieslő jelölt 35000 extra szavazatot kapjon automatikusan. Trump viszont olyan elsöprően sok voksot kapott, hogy ez nem lett volna elég, leálltak éjjel, mindenkit elzavartak és százezer számra szállítottak üres vagy Biden nevére kitöltött lapokat a csatatér államok nagyvárosaiba.

4. Igen, igaz a hír, egy képviselő és Sidney Powell is megerősítette több interjúban nyilvánosan, valóban volt egy katonai rajtaütés Németországban, ahol a 305-ik zászlóalj katonái a Scytl cég szervereit lefoglalták egy CIA épületben. Ezeken megtalálták az EREDETI SZAVAZAT ARÁNYOKAT, Trump irgalmatlanul megnyerte, legalább 410 elektort gyűjtött és még Californiát is behúzta. Ezen adatokat remélhetőleg fel tudják használni még időben a bizonyításra.

5. Nagyon fontos hír! Trump újonnan kinevezett védelmi minisztere, Christopher C. Miller kedden közölte Gina Haspel CIA igazgatóval, a CIA nem kap a továbbiaknak támogatást a hadseregtől terrorrelhárítási és egyéb külföldi műveleteihez. Ez egy zseniális húzás, mert a CIA-nak szerepe van a Trump elleni puccsban, főleg, ha fizikai elmozdítására tennének próbálkozásokat, miután kihirdet egy esetleges szükségállapotot!

6. Kamala Harris miért szenátor még mindig? Ha TÉNYLEG MEGVÁLASZTOTT alelnök, ahogy 4 hete hazudja a média, miért nem mert lemondani szenátusi rangjáról, amit muszáj, ha alelnök akar lenni? Azért, mert ha lemond nem tudja visszacsinálni, ha mégsem megy a Fehér Házba és erre ő is lát esélyt figyelve mit csinál Trump.

7.Nem alusipkás teória, durva, de igaz és itt egy rövid videó is: A demokraták azt tervezik, hogy ha megfordul a választási eredmény azonnal az ENSZ-hez fordulnak, nyilvánítsák Trumpot diktátornak és külföldi csapatokat is bevetve akár távolítsák el hivatalából.
LINK: https://twitter.com/BillofRights21/status/1337531492306587649

8. Megnövekedett csapatmozgások vannak az USA szárazföldjén és az óceánokon. Extrém katonai repülőgép forgalom a Karib tenger és a teljes keleti part térségében, 2 – 2 anyahajó USA partok mellé rendelve az Atlanti és Csendes Ócean partjainál. Nem
háborúra készülnek, hanem üzenet a rossz fiúknak, az USA megvédi magát kívűlről és belülről érkező támadás ellen egyaránt.

9. A napokban napvilágra került dokumentumok alapján 2019 telén Justine Trudeau kanadai elnök kínai csapatokat hívott volna meg gyakorlatozni az USA határmenti Ontario államba, de a Trump adminisztráció idejében lépett és megakadályozta.
Teljesen kiadtak az amerikai polgárok a hírre Kanadát szidják Trudeau
lemondását követelve.
LINK: https://www.breitbart.com/national-security/2020/12/09/documents-reveal-canada-planned-winter-training-with-chinese-troops-canceled-after-u-s-request/

linkek

https://twitter.com/i/status/1337531492306587649

https://twitter.com/i/status/1337847237267828738

 

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Íme Kövér László feje, amikor Gyurcsány beszél a parlamentben

Ez egyre durvább – Origo: kapcsolatban állhat az ukrán maffiával a cigarettacsempészettel lebukott baloldali politikus