in ,

Bognár Zsolt: Varga Judit Hajdú Péternél elhangzott minden egyes szava valóság volt

Előre megfontolt szándékkal

Tegye a szívére mindenki a kezét. Meggyőződésem szerint legbelül még a legelvetemültebb baloldalinak is éreznie kell, hogy Varga Judit Hajdú Péternél elhangzott minden egyes szava valóság volt, a színlelés árnyéka egy pillanat erejéig sem vetült a volt igazságügyi miniszterre.
Baranyi Krisztina, balos potentát, aki nem vádolható odaadó és feltétlen kormány szimpátiával, hitelt adott Varga Judit családi drámájáról megosztott állításainak.

Magyar Péter konklúziója: Baranyi Krisztina álellenzéki. Fordítsuk ezt le ,,MAGYARRA”, Baranyi a Fidesz szekértolója.
Helyben vagyunk. A balos keménymaggal – akik akkor se hinnék el Varga Judit állításait, ha maga Magyar Péter erősítené meg szóról szóra valamennyit, sőt azokat a méltatlan szituációkat is töredelmesen bevallaná, amelyeket esetleg még nem is említett Varga – ne foglalkozzunk. Számomra olybá tűnik, hogy Baranyi Krisztina első fecskés megszólalása csak a kezdet és nem kell hozzá sok idő, de az egész baloldal – említett pár száz fős keménymagját leszámítva – álellenzéki lesz, azaz morálisan a Fideszt fogja erősíteni.

Friss hír, hogy Donáth Annának sem kerek a történet. Rajta balos lányok, asszonyok, ifi urak és éltesebbek, a felismerés később is jobb a sohánál.

Ráférne országunkra egy baloldali szellemi tisztulás, konkrétabban annak belátása, hogy a bűnnek nincs kizárólagos pártpreferenciája, az abúzus elítélése, avagy elbagatellizálása nem politikai nézőpontok függvénye és legfőképpen nem indulatvezérelt mocskolódók balhé kereső bulikája.
Még valami! Mindannyiunk életében családi és szoros baráti körében, ha lajstromoznánk némelyik munkahelyi főnökünk, haragosunk és egyéb elleneink irányában elhangzó, belőlünk dühünkben kiszakadó, nem túl hízelgő mondatainkat, amelyekről joggal hisszük, hogy szeretteink nem, csak a négy fal árulhatja el másoknak, ezt követően mégis nyilvánosságra kerülnének, mert egy gerinc-hiányos családtagunk, vagy egy addig örök barátnak gondolt áruló rögzíti és nyilvánosságra hozza azokat, nos szerintem hosszú, tömött sorokban állhatnánk mindannyian sorba ítéletre várva indulatos kijelentéseink ellentételezéséért.

Megismétlem, Magyar Péter poloskás tetténél alávalóbbat ember nem követhet el. Ami még visszataszítóbbá teszi cselekedetét, hogy gyermekei édesanyjával volt képes ezt megtenni és az intim szférájuk bizalmas, senki másra nem tartozó információit ráadásul kéjes büszkeséggel, ELŐRE MEGFONTOLT SZÁNDÉKKAL böffentette a nyilvánosság asztalára.
Ne feledjük, a Btk-ban ez a szándék-alakzat súlyosbító tényező.
Ébresztő baloldal. A skorpió és a béka tanulságos történetét ne kelljen elmesélnem számotokra.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

  
 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Húsvét és Trianon – képgaléria

Lendvai Ildikónál ,,hitelesebb” képviselője a kormányunkat cinikusan ,,keresztényező” szocialista embertípusnak aligha van széles e földtekén