in ,

Bognár Zsolt nekiment Rónai Egonnak, mert minősíthetetlenül gyalázta a közmédiát – Íme a részletek

,,A közmédiába vagy mi az?”

,A közmédiába vagy mi az?”

Az ATV-s VALAMI, a független, az objektív, a hiánypótló CSATORNA műsorvezetője, bizonyos Rónai Egon megengedhetetlen arcátlansággal lépett ki alákérdezős, csicska feladatának kereteiből.
Dobrev Klárát körbenyalogatva, jelen írásom címét böffentette a nyilvánosságba úgy, hogy véleményét a sarki kutya sem kérdezte.

De ha kérdezte is volna, műsorvezetői pozíciójából fakadóan akkor se minősíthette volna a köztévét lesajnáló ,,vagy mi az” megjegyzésével.
Otthon, meg a haverjai körében azt mond, amit akar – vigyázzon, nehogy Magyar Péter titokban felvegye – de egy konkurens CSATORNA riporternek álcázott propagandistájaként feladata a kérdezés – esetében az alákérdezés – és nem elleneinek vicceskedőnek szánt minősítgetése. Ne keverje a protokollárist a prosztó-kolláris fogalmával!
Rónai úr!
Inkább írjon egy újabb könyvet, a ,,Halhatatlanok társulata” után. Annak egyedül ön legyen a főhőse. Csupán a mű címét változtassa a ,,Hallgathatatlanok társulatára.”
Megszolgálta!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

  

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

     


Teljes agyhalál – Macron nemrég még katonákat küldött volna Ukrajnába, most Franciaország meghívta az oroszokat a D-napi megemlékezésre

Borzasztó halálos hajóbaleset Verőcénél: három férfit és két nőt jelenleg is motorcsónakokkal és drónokkal keresnek (VIDEÓ)