in , ,

Máris megy a Gazdihoz: Brüsszelbe mehet egyeztetni Márki-Zay Péter

Meg kéne lepődni?

Találkozik majd az Európai Parlament és az Európai Bizottság több vezető tisztviselőjével, frakcióvezetők és biztosok is fogadják majd.
A 444.hu adta hírül, hogy „Brüsszelbe megy Márki-Zay Péter, bemutatkozik a fontos embereknek”. Magyari Péter megírta, hogy Márki-Zay találkozik majd az Európai Parlament és Bizottság több vezető tisztségviselőjével, frakcióvezetők és biztosok mellett.

A 444  szerint a tervezett program alapján több uniós szakértő és szervezet is jelezte, hogy „szívesen találkoznának vele”. Azt is megírták, hogy jövő kedd este a EP épülete melletti WXYZ Bárban lehet majd találkozni a magyar baloldal miniszterelnök-jelöltjével, a helyszínen jelen lesz több MSZP-s DK-s, jobbikos és momentumos EP-képviselő is.

(mandiner.hu)


 

Eddig a hír.

Tehát Maki Majom megy Brüsszelbe eligazításra. Megmondják neki, hogy mi legyen a véleménye. És természetesen végre is kell majd azt hajtani. Pont úgy, ahogy Kamu Genya is találkozott a választások előtt a brüsszeli bürokratára, eligazításra. Meg is választották ezt követően. Reméljük ez Maki Majommal nem fog bekövetkezni….

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Nyílt levél a Szijjártót Orbán kutyájának nevező Lengyel Lászlónak

Az ellenzéki pártok frankón magára hagyták Maki Zajt – Kivárnak, mert túl balhés az ipse