in ,

Gulyás Gergely üzent a hazaárulónak: Ujhelyi István levette a sárga csillagot, hogy meg tudja ölelni Gyöngyösi Mártont

„1944 óta nem fordult elő, hogy valaki fasisztákat képviseljen, 1989 óta pedig nem fordult elő, hogy valaki kommunistákat akarjon képviselni” – mondta a miniszter a Kormányinfón.

Amint arról korábban beszámoltunk, rendhagyó módon Varga Judit is részt vett a szerdai Kormányinfón. Az igazságügyi miniszter szerint a gyermekvédelmi törvény kapcsán kialakult vitában az Európai Bíróság is politikai szereplőként lépett elő. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egyértelművé tette, hogy kiállnak a jogszabály mellett.

 

Gulyás Gergely ismételten Márki-Zay Péter kommunistázó-fasisztázó kijelentésére reagálva elmondta: 1944 óta nem fordult elő, hogy valaki fasisztákat képviseljen, 1989 óta pedig nem fordult elő, hogy valaki kommunistákat akarjon képviselni.

A miniszter azt is mondta:

Márki-Zay Péter kijelentése ellenére továbbra is mögötte vannak az ellenzéki pártok, a menthetetlent próbálják menteni.

Gulyás Gergely felidézte: olyan koalíció áll Márki-Zay Péter mögött, amelyben van olyan is, akinek korábbi megnyilvánulása miatt a kormánypártok még együtt tiltakoztak Bajnai Gordonnal és Mesterházy Attilával. Arra is emlékeztetett, hogy a jobbikos Gyöngyösi Márton zsidólistázós kijelentése miatt tiltakozásként

a szocialista Ujhelyi István sárga csillagot ragasztott magára, „most levette, hogy meg tudja ölelni”

– tette hozzá Gulyás Gergely.

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Agyhalál – Mesterházy szerint Gyurcsány azt mondta, hogy „Dr. Oláhval, aki….” és nem „dr. Oláh valaki” – Biztos, Mesterházy úr? Videó

Rezsicsökkentés – Magyarországot másolják: befagyasztják a háztartási áram árát Szlovákiában