in

Gulyás Gergely nagy veszélyre hívta fel a figyelmet – A háborús láz átterjedt a NATO-ra és a NATO-parancsnokokra!

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint katonai megoldás nincs a háborúban, béketérgyalásokra és fegyvernyugvásra vagy szükség.

Két hónap után tért vissza a Kormányinfó, ahol Gulyás Gergely elmondta, Ukrajna ügyében egy erős irányváltás történt a NATO-ban és az EU-ban is, méghozzá háborúpárti fordulat van, el kell kerülni a háború kockázatát.

Fel kell készülni a bevonódásra a háborúban, katonai kiképzést, fegyverszállítási koordinációt jelent az új fordulat”

– fejtette ki.

 

 

A miniszter úgy fogalmazott, a háborús láz átterjedt a NATO-ra és a NATO-parancsnokokra, szavai szerint nem ezért léptünk be a NATO-ba, „mi védelmi szövetségként tekintünk rá”.

Nem látjuk, hogy meggondoltság lenne, a következő fél év lesz a döntő. A kormány azt látja, katonai megoldás nincs a háborúban, béketérgyalásokra és fegyvernyugvásra vagy szükség”

– jegyezte meg Gulyás Gergely, aki szerint más felkészültséget kíván meg egy háborús időszak, és abban is van különbség, hogy megválasztják-e Donald Trumpot.

Mint mondta, a költségvetést a kormány csak novemberben fogja benyújtani. Állítása szerint Magyarország minden diplomáciai eszközt bevet, hogy semmilyen olyan lépés ne történjen, amely a világháború irányába vezet. A migrációs paktummal kapcsolatban megjegyezte, az Európai Parlament rossz döntést hozott, a magyar kormány a lengyelekkel ért egyet, azaz jogellenesen emberek ne jöjjenek a kontinensre.

Elutasítjuk a kötelező elosztást, elutasítjuk a büntetést azért, hogy nem veszünk át migránsokat. A paktum Európának nem jelent segítséget. Szembeszállunk ezzel a döntéssel”

– tette hozzá.

 

(Mandi)

 

 
 

 

 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Teszkós Messiás – Minek pártot alapítani? Minek terveket gyártani? Minek építkezni? Vegyél magadnak pártot, oszt jónapot!

Szaniszló ezt is elintézte – Egyre több hajléktalanra panaszkodnak a Havanna lakótelepen – Videó