in ,

Georg Spöttle – Remek választás volt a főpolgármester

Komolyan elképesztő Karácsony Gergely hozzáállása

Remek választás volt a „főpolgármester”

Komolyan elképesztő Karácsony Gergely hozzáállása, van 41 tanácsadója, 5 alpolgármestere és még Fletó is a háttérben, azt hihetnénk ez valamire elég lesz. Hát nem, sőt… Gondoljunk csak bele 100 fertőzött (azóta már 200 felett! A szerk.) és öt (azóta már 8) elhunyt a Pesti úti idősek otthonában, amelyet Budapest önkormányzata tart fent. A baloldal másról sem papolt, hogy a kormány nem tesz semmit, ez nincs az nincs, hazudoztak, írták az álhíreket. Valójában maszkok és védőruhák milliói érkeztek, a tesztekről nem is beszélve. Használták őket? Nem!

Persze a „főpolgármester” hárít, őt nem terheli semmilyen felelősség, szerinte ők mindent megtettek. A DK-s alpolgi asszony sem nyilatkozik, miért is kellene neki? Elég, ha megválasztották, minek szóljon a budapestiekhez, ki várna el ilyen csacsiságot? Majd rákenik a felelősséget az ápolókra. Régi ballib trükk, mindenki más hibás, minket kivéve.
Dr. Müller Cecília tiszti főorvos asszony is kiment a helyszínre és nem volt megnyugtató a helyzet. A mentők evakuálták a fertőzött pácienseket.

Komolyan elkeserítő hogy, ilyen városvezetésünk van. Nem rendeltek védőruhát, nem volt orvos az intézményben. Most a kormány biztosította mindezt. Milyen fenntartók ezek?
Sok fiatal azért szavazott Karácsonyra, mert megígérte, hogy lesz klíma a hármas metrón. Lett? Nem lett. Nincs rá pénz nyilatkozta, persze kell a pénz a „szakértőinek”.

Az igazi vezetők képességei egy vészhelyzetben mutatkoznak meg, lásd a kormányunkat. Nem a kifogásokat keresik, hanem cselekszenek. A baloldal, szokás szerint, mindent lehúz, rikácsol a parlamentben és egy épkézláb ötletük vagy cselekedetük nincs. Max., hazudoznak Brüsszelben, Berlinben és Párizsban, ergo azt csinálják, amihez értenek. Nem baj, a cselekvést bízzák ránk, megoldjuk nélkülük is, ahogy egy bölcs ember mondta 
Hajrá Magyarország!

Georg Spöttle

(Forrás: Georg Spöttle Facebook oldala)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Idősotthon – A tanulatlan proli Gy. Németh Erzsébet, munka helyett pereskedéssel foglalkozik – Ezennel felszólítjuk Gy. Némethet!

Merkel és Ursula beszélgetnek….