in ,

Idősotthon – A tanulatlan proli Gy. Németh Erzsébet, munka helyett pereskedéssel foglalkozik – Ezennel felszólítjuk Gy. Némethet!

Nincsenek szavak…

Erzsi néni, aki állítólag főpolgármester helyettes, a járvány idején is perrel fenyegeti a jobboldali sajtót. Elképesztő, hogy egy ilyen vészhelyzet idején is hisztériázik, nyivákol, sivalkodik.

Erzsike ezt írta (részlet):

 

A szokottnál is fontosabb, ebben egyetértek a kormánnyal, hogy jelen helyzetben hitelesen tájékoztassa a magyar sajtó a közvéleményt. A hitelességet és pontosságot ugyanúgy el kell várnunk a kormányközeli sajtótól is, az Origótól, a Riposttól és a többi lakájmédiától. De ezek a sajtótermékek most megbocsájthatatlan bűnt követnek el.

Természetesen a bíróságon fogunk találkozni azokkal akik valótlanságot állítanak. De azt a kárt, amit okoznak, egy bírósági döntéssel sem lehet helyrehozni. Mert nekik semmi sem drága. Nem fontos nekik se a beteg, se a hozzátartozó, se azok, akik ezekben az intézményekben dolgoznak éjt nappallá téve. Semmi és senki.”


Eddig a sivalkodás.

Erzsike kedves, lehet magyarázkodni, de a felelősség Öné, és a Kedves Vezetőé, Karácsony Gergelyé. Igen, Öné is, hiszen Ön egy helyettes abból a 41-ből, aki a budapestieknek havonta 30 millióba kerül.

Szóval maga itt ne pereskedjen, fogja be szépen a pofáját, és szólítsa fel saját főnökét a lemondásra: 8 ember meghalt a figyelmetlenségük, nemtörődömségük miatt, ember!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Ennek nagyon nagy ára lesz! A Nyugat-Balkánnak annyi – IMF hiteleket vesz fel a régió

Georg Spöttle – Remek választás volt a főpolgármester