in , ,

Gajdics Ottó: „Régóta azt tartom, hogy balliberális fejjel gondolkodni felér egy agyzsugorítással.”

Soros a Majdanon

Régóta azt tartom, hogy balliberális fejjel gondolkodni felér egy agyzsugorítással. Ennek ellenére sokat gyötröm magam azzal, hogy elképzeljem, vajon mit neveznek ők tervnek.

Mert szerintük a készítője által plánnak hívott írás nem az, ugyanis írt ő máskor mást is a témában. De azt nem a terv módosításának tartják, hanem a megsemmisítésének. Vagyis az eltérés két írás között – mondjuk a számokban – szerintük azt jelenti, hogy nincs terv. Terv bizonyítható formában csak akkor lesz, ha már megvalósult. Vagyis, ha már nem terv. A migránssimogató globalisták számára terv tehát egyáltalán nem létezik. Ezért keresik oly bőszen, ezért kérik számon cinikusan a nemzeti oldalon és a nemzeti kormányon, hol a Soros-terv.

Mindezt úgy, hogy a DC Leaks kiszivárogtatott jó néhány dokumentumot, amelyek konkrét útmutatást tartalmaznak arra vonatkozóan, hogyan tudják az unió döntéshozóit használni céljaik elérése érdekében a Soros által pénzelt, civilnek hazudott, de politikai tevékenységet folytató szervezetek. Az is kiderül a dokumentumokból, milyen ötletei vannak a spekulánsnak a tömegek manipulálására a migránsok iránti rokonszenv kialakítása érdekében, miként hálózzák be a nemzet­közi sajtót (beleértve természetesen a magyart) ezen ötletek megvalósí­tása céljából.

Írás van arról is, a spekuláns kulcskérdésnek tekinti az illegális bevándorlást megállító magyar kormánypárti politikusok lejáratását. Napvilágot látott tehát a módszertani útmutatók gyűjteménye a Soros-terv végrehajtására. Persze a balliberális logika szerint, ha maga a terv sem létezik, akkor a végrehajtási utasítás is csak a hekkerek kitalációja. Foglalkozni sem kell vele.

Szerencsére a magyar kormány döntéseit a józan ész diktálja, nem a minden fölhorgadó vágyat alapvető emberi jognak tartó nihilizmus. El is rendelték gyorsan, hogy a polgári elhárítás és a polgári hírszerzés is vizsgálja meg a Soros-hálózat befolyásolási kísérleteit, amelyekkel feltehetően az uniós színtéren is megpróbálták aláásni hazánk szuverenitását. Gyanús lett ugyanis, hogy – miként Lázár János kancelláriát vezető miniszter fogalmazott – a Magyarországot elmarasz­taló brüsszeli döntések, jelentések nem az európai döntéshozók asztalán, hanem Soros munkatársainak számítógépén születtek. Ez maga a nemzetbiztonsági kockázat a normálisan gondolkodó emberek szerint.

Nem úgy persze a kevert népességű, nemzetmentes, nyitott társadalom hívei számára, akik azonnal elkezdtek rikácsolni, micsoda skandalum, hogy a titkosszolgálatokat is bevonják a „fideszes álvalóság égre festésébe”. Bolond lyukból bolond szél fúj, rendezhetnénk le egyszerűen a problémát, de sajnos ennyire nem egyszerű. A kiszivárogtatott anyag szerint a budapesti CEU-n találkoztak azok az aktivisták, akik annak idején tevékeny szerepet vállaltak az ukrán válság előidézésében. Emlékszünk, az a projekt nagyon sok halálos áldozatot követelve ugyan, de annyira jól sikerült, hogy Ukrajna azóta sem tért igazán magához.

A Soros tenyeréből evő magyar káoszhuszárok hónapok óta azzal fenyegetőznek, hogy a törvényesség határán mozgó akciókat szerveznek, ha a „rezsim” nem kezd el úgy táncolni, ahogyan ők fütyülnek. Brüsszel az utóbbi időben egyik kötelezettségszegési eljárást indítja ellenünk a másik után, és ostoba, hazug jelentéseket fabrikál rólunk abban bízva, hogy valami szankciót előbb-utóbb csak sikerül a nyakunkba varrni. Vagyis lépésről lépésre rontják a közhangulatot, próbálják destabili­zálni a társadalmat, minden baj okozójának a kormányt téve meg. Közben az egészet letagadják. Mondhatni, titokban tartják.

Ha nem akarunk a Kossuth térből magyar Majdant, gyors és hatékony munkát kívánunk a szolgálatoknak.

(Gajdics Ottó, magyaridok.hu)

A LIDL most az erdélyi magyar nőket alázza

A Fidesz szerint az ellenzéki pártok reménytelen helyzetükben egymást túllicitálva tesznek kétségbeesett és teljesen hiteltelen ígérteteket.