in ,

Gajdics Ottó – Stop Soros-civilek

Most, hogy az eredeti elképzelésekhez képest is jelentősen szigorítva nyújtották be a parlamentnek a Stop Soros törvénycsomagot, érdemes tisztázni, kik is azok a migrációval foglalkozó civil szervezetek

Nem hiszem, hogy valaha is megértik a javaslat szükségességét azok, akik szerint a Soros-terv nem létezik, a migráció jó dolog, és egyébként is emberi kötelességünk befogadni mindenkit, aki úgy döntött, ezentúl nálunk akar élni. De annak a több mint hárommillió embernek a kedvéért, akik a népszavazáson és két nemzeti konzultáció keretében is kifejezték, hogy hazájukat nem kívánják bevándorlóországgá tenni, nem árt tisztázni, kik vennék semmibe akaratukat.

Elsőként szögezzük le, hogy akik egy milliárdos spekuláns pénzén, egy nemzetközi hálózat részeként kormányellenes tevékenységet folytatnak, azok még véletlenül sem civilek. Azonban politikai tevékenységüket rendszeresen humanitárius, karitatív és jogvédő köntösbe bújtatják, így szervezeteik könnyen összekeverhetők a valóban alulról szerveződő, fontos közösségi célokat szolgáló valódi civilekkel.

Ha valakik ételt, meleg ruhát osztanak a szükséget szenvedőknek, és ellátják őket hasznos információkkal arról, miként érhetnek leghamarabb biztonságos helyre, akkor őrájuk úgy tekintünk, mint emberségünk, szolidaritásunk tevékeny megtestesítőire. Ám ha ez a segítség arról szól, miként lehet kijátszani ott a törvényeket, ahol éppen jár a bevándorló­sereg, mit kell hazudni annak érdekében, hogy könnyen átverjék azokat, akiknek a jóindulatára számítanak, és még a meleg ruhát is szanaszét dobálják, mert a mobiltelefonokon terjesztett propaganda értelmében hamarosan dől a lé euróban, akkor azt inkább tekinthetjük az embercsempészet kifinomultabb formájának.

A magyar választópolgárok döntő többsége világosan kifejezte, hogy hazája demográfiai és munkaerő-problémáit sem kívánja bevándorlással megoldani. Ezért a migrációt veszélyesnek, az illegális bevándorlók Európába hömpölygő tömegeit megállítandónak, az unió külső határainak védelmét alapvetően szükségesnek tartja. Akik ezzel ellentétes elveket vallanak, azért szerveződnek hálózatba, azért fogadnak el pénzt külföldről, hogy mindazt elősegítsék, amit mi meg akarunk akadályozni, nos, ők azok, akikre a Stop Soros törvénycsomag vonatkozik. Ez ilyen egyszerű, függetlenül attól, hogy megy az értetlenkedés, kiről is állítható, hogy a migrációt szervezi, támogatja vagy finanszírozza.

Természetesen demokrácia van, szólás- és véleményszabadság. Lehet mást gondolni a bevándorlásról, mint amit a többség jónak lát. De ennek a súlyos nemzeti sorskérdésnek az esetében engedélyt kell kérni, és nemzetbiztonsági vizsgálaton kell átesni, ha a törvény hatályba lép. A szavazásnál az is ki fog derülni, ki melyik oldalon áll, hiszen a csomag egyes pontjai kétharmados támogatást igényelnek, világos színvallásra kényszerítve ezzel minden ellenzékit.

És borítékolható, lesznek, akik ellene szavaznak majd. Soha nem fogjuk megérteni őket, de tudomásul kell vennünk, hogy élnek közöttünk, akik kevert népességű, úgynevezett nyitott társadalomban kívánnak élni, ahol egyáltalán nincsenek határok, és értelmüket vesztik az olyan fogalmak, mint nemzet, haza, szülőföld. Hogy a különböző vallások, kultúrák együttélése se járjon konfliktusokkal, azokat az ateizmus erőszakos terjesztésével akarják egyszerűen felszámolni. Emlékezzünk csak a DK-s Vágó István minapi kirohanására! Hatalmas összegeket, óriási energiákat fektetnek be céljaik elérése érdekében. A kormányt támogatók joggal várnak el azonos erejű fellépést velük szemben.

Egyébként úgy vélem, Sorost ideje lenne eltiltani a magyar és az európai közügyektől.

Gajdics Ottó (Magyar Idők)

(forrás:www.echotv.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A „Stop Soros” és a migráció a frakcióülés napirendjén

Belehúztak a rendőrök, újabb reptéri tolvajokat kapcsoltak le