in , ,

Gajdics Ottó – Kitiltás

Kiült a döbbenet a kormány legújabb javaslatától mindazok arcára, akik szerint csak az a demokrácia, ha ők vannak hatalmon

Kiült a döbbenet a kormány legújabb javaslatától mindazok arcára, akik szerint csak az a demokrácia, ha ők vannak hatalmon. Értelmezhetetlen számukra minden, ami kívül esik liberális dogmáik ­határain, ezért immáron sokadik alkalommal temetik el a magyar jogállamot, most éppen a Stop Soros törvénycsomag miatt.

Nem értették már azt sem, hogy a nemzeti konzultáció nem valamiféle kvízjáték, ahol a résztvevőknek el kell találniuk a helyes választ, hanem a kormány úgynevezett egyetértési pontokat keres intézkedéseivel kapcsolatban. Azért kéri a választók véleményét fontos nemzeti sorskérdésekben, hogy két választás között is lehetőséget teremtsen nekik támogatásuk kifejezésére.

Egyszázalékos pártocskák vezetőinek persze letaglózó lehet, hogy nyolc év kormányzás után, több mint kétmillió ember tevőlegesen is támogatja az ellenzék által oly gyűlölt rezsim migránspolitikáját. Ezért süketelhettek arról, hogy hamis volt a kérdésfelvetés, átverés az egész, és ezért próbálták meg hitelteleníteni az akciót azzal, hogy előre kétségbe vonták annak eredményét.

Mit várjunk most a liberális véleményterroristáktól, amikor a demokratikusan nagy többséggel megválasztott kormány ismét megkapva a kellő támogatást, érvényt szerez az emberek akaratának?

Természetesen most jött el a vég számukra, a legsötétebb diktatúra beköszöntéről delirálnak immáron ezredjére, és populista demagógiáról ordítoznak. A nyitott társadalom mákonyától megbabonázott őrület csúcspontja, amikor a többség diktatúrájának nevezik a választópolgárok kifejezett szándékain alapuló kormányzást.

Vagyis alapjaiban tagadják a többségi elven működő többpárti demokráciát. Szerencsére felnőtt és megerősödött hazánkban az a politikai közösség, amelyik nem dől már be ennek az idegesítő károgásnak. Ők azok, mi vagyunk azok, akik nem politikai giccsnek, hanem a lehető legfontosabb nemzeti sorskérdésnek tartjuk hazánk szuverenitásának megőrzését.

Olyan alapvető kérdés eldöntésében például, hogy kivel akarunk együtt élni és kivel nem. Ezért nem a fékek és ellensúlyok hiánya okozza nekünk a legnagyobb fejtörést, hanem sokkal inkább az illegális bevándorlás megfékezése.

És tévedés ne essék, nincs bennünk se gerjesztett, se belülről fakadó gyűlölet, és nem veszett ki belőlünk a szolidaritás. Csak szeretnénk megőrizni unokáinknak Magyarországot magyar országnak. Ezért maximálisan egyetértünk a tömeges migrációt propagáló, külföldről támogatott szervezetek regisztrációjával és megadóztatásával.

S mivel az alapvető szabadságjogokról is teljesen más a véleményünk, mint a nemek és népek kavalkádjában hívő nyitottaknak, azt sem tartjuk ördögtől valónak, hogy amennyiben más törvényeket nem sért, a bevándorlást szervező, azt pénzelő egyéneket tiltsák ki hazánk területéről. Azok ugyanis, akik ennyire szemérmetlenül és nyíltan semmibe veszik több millió ember egybehangzó akaratát, azok számítsanak hasonló bánásmódra.

A kedvükért elismétlem, hogy már a kvótákról szóló népszavazáson, majd a legutóbbi nemzeti konzultáción azt a követelését fejezte ki a politikai értelemben vett látható többség, hogy csak a legális úton érkezőket, az arra valóban rászoruló és jogosult menekülteket részesíthesse a magyar állam oltalomban.

És arról is csak itt születhessen döntés, befogadunk-e olyan migránsokat, akik betartják a törvényeinket, megtanulják a magyar nyelvet, elfogadják kultúránk elsődlegességét, és hajlandók itt értéket teremteni, ahelyett, hogy követelőznének. Azok szabadságjogai, akik e többségi akarat ellen cselekszenek, igenis korlátozhatók.

Természetesen az arányosság elvének figyelembevételével, a szükséges mértékig. Amúgy demokratikusan!
(Gajdics Ottó, magyaridok.hu)

Nincs 600 ezer magyar külföldön dolgozni – Íme a valóság. 300 ezren vannak.

Orbán Viktor: Magyarország nem fogad be egy bevándorlót sem!