in , ,

G.F.G: a bolgár-magyar elé – Bulgária tulajdonképpen egy Soros-gyarmat, egy külföldi nagykövetségről irányítják.

Talán nincs ember, aki ne hallott volna arról a huzavonáról, ami a bolgár-magyar válogatott meccs rendezését előzte meg

„Talán nincs ember, aki ne hallott volna arról a huzavonáról, ami a bolgár-magyar válogatott meccs rendezését előzte meg. Lesz meccs, nem lesz meccs, zártkapus, jöhetnek szurkolók, na de hová? Szófiába? Plovdivba? Vagy valahová máshová? Őrület és káosz.

Ahogy a magyar szövetség közleménye fogalmaz, egy családi nyaralást nem lehet így megszervezni, nemhogy egy nagy téttel bíró, több millió embert foglalkoztató sporteseményt. Én azonban nem csodálkozom és most itt nem a fociról lesz szó.

 

Bulgária egy nem megszervezett állam. Két év alatt ötször tartottak választásokat, míg végül Soros emberei, a »harvardi fiúk« kerültek kormányra. Bulgária tulajdonképpen egy Soros-gyarmat, egy külföldi nagykövetségről irányítják, ha irányítják és ez történik a provinciában, amit a birodalom mond. Nem véletlen az sem, hogy Bulgária épp most vetne ki tranzitadót a rajtuk keresztül szállított orosz gázra és az a gáz a szerbekhez és hozzánk, magyarokhoz jön. Milyen érdekes, hogy épp most jutott eszükbe.

Egy szó, mint száz: Bulgáriát nem belülről, hanem kívülről irányítják és a Soros-birodalom elsődleges célja mindig is a káosz, mert akkor könnyebb a zavarosban halászni. Bulgária rendetlen, kaotikus és nincs megszervezve.

Tehát nem csak az a magyarázat, hogy ármánykodnak, amikor bizonytalanságban tartanak minket, hogy hol is lesz a meccs, hanem a bolgár állam természetéről van szó, arról, hogy egy nem megszervezett állam képtelen megrendezni egy nemzetközi sporteseményt. Képtelen, mert nincs meg a rá képessége. Ezzel szemben Magyarországot belülről irányítják és meg van szervezve. Világeseményeket is kifogástalanul meg tud rendezni. Volt nálunk a pápa, otthont adtunk az atlétikai világbajnokságnak, Budapest rangos nemzetközi konferenciák és események színhelye. Nekünk megvan a képességünk és az erőnk erre. Talán éppen azért, mert nem kívülről vagyunk megszervezve.”

 

 

(GFG)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Nagyon nagy a baj! Több, mint 1 millió szavazója van az idióta DK-nak! Jönnek fel, az emberek elkezdtek felejteni

Egy magyar színész is üzent Perintfalvi Ritának: a mimózáknak a kertben a helye, nem a közélet színpadán