in , ,

Fidesz: Szél Bernadett futószalagon tárgyal Soros embereivel – Szélnek is megjött az utalás

A Fidesz szerint Szél Bernadett, az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje futószalagon tárgyal Soros embereivel, akik korábban támadták Magyarországot.

Fidesz: Szél Bernadett futószalagon tárgyal Soros embereivel

 

A Fidesz szerint Szél Bernadett, az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje futószalagon tárgyal Soros embereivel, akik korábban támadták Magyarországot.

 

A Fidesz ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Szél Bernadett találkozott és megbeszélést folytatott Philippe Lamberts-cel, az Európai Zöldek frakcióvezetőjével, ezen az európai szociális pillérről, valamint Magyarország és az Európai Unió közeledésének útjairól is egyeztettek.

A nagyobbik kormánypárt közlése szerint Philippe Lamberts „Soros György megbízható szövetségeseként minden lehetséges alkalommal támadta Magyarországot”, korábban uniós vizsgálatot követelt a magyar bevándorlás-politika miatt.

Felidézték, hogy Szél Bernadett brüsszeli útján azzal a Věra Jourovával tárgyalt, aki brüsszeli biztosként személyesen találkozgat Soros Györggyel és elismerte, az „EU lépéseinek szívében” a Soros-hálózat értékei állnak. A politikus ugyancsak Magyarország büntetését követelte a Fidesz közleménye szerint.

Közölték továbbá, egyre világosabb, hogy az LMP is kész a Soros-terv végrehajtására, azt is nyíltan elmondták, hogy nem tudják máshogy elképzelni a migrációs válság megoldását, csak a kötelező kvóta bevezetésével.

Az LMP európai parlamenti képviselője eddig minden migránspárti brüsszeli jelentést meg is szavazott – írta a Fidesz.

 

(magyaridok.hu)

Pörög a nemzeti konzultáció

Ilyen, amikor el vagyunk szigetelődve?