in ,

Íme a baloldal demokráciafelfogása – Menczer Tamás is reagált az általa legyőzött Szél Bernadett újdonsült parlamenti ambícióira

Ahogy azt korábban már megírtuk, Szél Bernadettet szeretné éppen bekönyörögni Hadházy Ákos az újonnan alakuló Országgyűlésbe.

Ahogy azt korábban már megírtuk, Szél Bernadettet szeretné éppen bekönyörögni Hadházy Ákos az újonnan alakuló Országgyűlésbe. Mint ismert, az LMP korábbi társelnöke, aki immár a Momentum színeiben vágott neki az országgyűlési választásoknak, csúfosan kikapott Menczer Tamástól az egyéni választókerületi küzdelemben, így kiesett a parlamentből. A baloldal prominensei most a demokratikus népakaratot írnák felül, amire reagált a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára is.

Én úgy tudtam, hogy a “hatalom a népé!”

– idézte fel Menczer Tamás közösségi oldalán a baloldal választási kampányszlogenjét, amit most úgy tűnik, hogy Márki-Zay Péter unokatestvérének, Hadházy Ákosnak a javaslatára egyből fel is rúgnának.

A baloldal továbbra sem a magyar emberekkel, a magyar érdekekkel és a magyarok döntéseivel foglalkozik. Továbbra is kizárólag hatalmi alkudozás folyik. Van, ami nem változik…

– fogalmazott a megválasztott országgyűlési képviselő.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Megjött a hazug Pulai – Azért mérték félre a pártokat, mert „Orbán”

Orbán Viktor a Marvel filmek hőseihez is csatlakozott! Íme – Videó