in ,

Kásler Miklós keményen visszaszólt Szél Bernadett vádaskodására (Videó)

Méltó válasz

 

Amíg nincs megfelelő számú vizsgálati eredmény a birtokunkban, nem közlünk adatokat, mert ez a tudományos közlés etikája. Még akkor se, ha Szél Bernadett képviselő asszony, akinek halvány fogalma sincs az orvostudományi kutatásokról, ezt észrevételezi – mondta el az Emberi Erőforrások minisztere az Életközelben című videósorozat legújabb részében, reagálva Szél Bernadettnek arra a vádaskodására, hogy hatástalanok lennének a keleti vakcinák. A miniszter hozzátette: körülbelül tízezer életet mentett meg a magyar kormánynak az a döntése, hogy megszervezte az oltást és bevonta a keleti vakcinákat is.

Kásler Miklós arról is beszélt, hogy a kutatások eredményeit akkor lehet nyilvánosságra hozni, amikor ennek a tudományos értékű feldolgozása megtörtént, és várhatóan egy nagy nemzetközi szaklapban megfelelő opponálások után, lektorálást követően közzéteszik. A miniszter emlékeztetett arra, hogy egy kétkarú vizsgálatot kezdeményezett, aminek az egyik karja felméri, hogy a vakcinák milyen hatékonysággal előzték meg a fertőzések kialakulását, illetve a haláleseteket.

 

Íme a videó:

 

A másik vizsgálat, amire Szél Bernadett is utalást tett, eléggé minősíthetetlen stílusban, tartalom nélkül, az arra vonatkozik, hogy vizsgáljuk mind az öt vakcina után az ellenanyagokat és vizsgáljuk a sejtes immunitást, mert ebből a kettőből tevődik össze az emberi szervezet teljes immunitása

– tette hozzá a miniszter. Kásler Miklós azt sem hagyta szó nélkül a beszélgetés során, hogy a napokban Dobrev Klára is a járvány elleni védekezést kritizálta. Emiatt emlékeztetett: a Nikkei gazdasági lap a kormány intézkedéseit a világon a harmadik legsikeresebbnek nevezte.

Én jobban elfogadom az ő hozzáértésüket, mint a képviselő asszonyét

– rögzítette a politikus, aki arról is szólt: érti, hogy a baloldal politikai tőkét akar kovácsolni a jelenlegi helyzetből, de azt ne az emberi életek árán tegye. Ezután a miniszter feltette a kérdést: a baloldali politikusok – köztük Dobrev – oltásellenes kampánya vajon hány embert bizonytalanított el az oltásoktól és hány ember haláláért felelős?

 

 

(pestisracok.hu)

 

Add tovább!

Kocsis Máté üzent a teljes Mosléknak az olimpia kapcsán – Kissé émelyítő volt, hogy az olimpiagyilkosok úgy kommunikáltak minden sikert, mintha legalábbis ők edzették volna a sportolókat

Budapest tovább züllik – Agresszív hajléktalanok lepték el az óbudai Holdudvar parkot