in ,

Ellenzéki töketlenkedés – Juhász nekiment az MSZP-nek

Juhász Péter megsértődött a szocialistákra, mert a párt saját jelöltet indítana Csepelen.

 

Újabb drámai közleménnyel lettünk gazdagabbak az Együtt elnökének, Juhász Péternek köszönhetően, aki sértődötten kérte számon az MSZP-t, amiért az Bangóné Borbély Ildikó személyében külön jelöltet indítana a 2014-ben győztes, Szabó Szabolcs körzetében, Csepelen.

Juhász Péter

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A törpepárt vezetője a vasárnapi közleményében kiemelte, hogy az ellenzék által óhajtott kormányváltás alapfeltétele, hogy ez nem történik meg.

Mindannyian tudjuk, hogy a kormányváltás alapfeltétele, hogy nem indulnak egymásra az ellenzék jelöltjei, de erről az MSZP vezetése tárgyalni sem hajlandó – Molnár Gyula pártelnök még a levelekre sem válaszol. Írtam neki még Karácsonnyal és Gyurcsánnyal közösen is, majd amikor kiderült, hogy lett MSZP-DK megállapodás, ismét. Egyikre sem jött válasz, az MSZP vezetését hónapok óta nem lehet elérni ebben az ügyben”

– írta Juhász, aki szerencsére itt még nem állt meg. Véleménye szerint mindez Botka László vádaskodásait erősíti meg, miszerint egyes szocialista politikusok titokban együttműködnek a Fidesszel.

A szocialisták hivatalos válaszukban úgy fogalmaztak, hogy a koordinált jelöltállításról szóló tárgyalásokat már lezárták, és a jövőben a tervezett közös jelöltekre, a közös listára, valamint a közös miniszterelnök-jelöltre koncentrálnak.

Utóbbi pedig – az MSZP számára – nem más, mint Karácsony Gergely, aki épp decemberben ejtette pofára az Együttet.
(Bertha László, 888.hu)

BRÉKING! Elhunyt Tőkéczki László, történész

Cseberből, vederbe! Ezek teljesen átverik a német népet! – Merkelék elkezdtek Schulzékkal egyezkedni