in ,

Bognár Zsolt váratlanul körberöhögte az 1%-os MSZP-t

Életben tartó széthúzás???

Az MSZP szombati kongresszusán Horváth Csaba, a Fővárosi Közgyűlés möszöpös frakcióvezetője, Zugló polgármestere kijelentette, hogy:
„Az orbáni rendszert két dolog tartja életben, az apátia és a széthúzás”.

Értjük! Szerintem meg:Az MSZP rendszertelenségét és szellemi rendezetlenségét tartja két dolog tetszhalott állapotban, az egy százalékukra alapozott hurráoptimizmusuk és az összefogásra buzdító összeborulási szándékuk mindennel és mindenkivel.
Egyebekben, hogy hogyan tartja életben a kormányt a széthúzás, na ezt meghagyom Horváth Csaba csavaros világértelmezésének.

Horváth analógiáján így viszont az is kijelenthető, hogy a möszöpö összetartása jelenti a garantált megszűnésük zálogát.

Ehhez Kunhalmi Ágnes társelnökük felőlem könnyesre nevetgélheti magát az összes szembejövő mikrofon előtt. A magam részéről ehhez nem kívánom Ágnes asszonyba ,,belefo-?ly?-tani legbelső egójának székházajtókról visszapattanó, viharosan kacarászó, de voltaképpen kétségbeesett sírását elfedő érzelmeit.
A délszaki, fűthető örökzöldek rajongója, Horváth Csaba meg majd bölcsen eldönti, hogy a möszöpő jelenleg nevetve sír, avagy sírva nevet.

Bognár Zsolt/Parabolha/

 

 
 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

A Mandiner kedvence, az álnéven írogató Martin Ethelwolf (Farkas Attila Márton), az orosz terrortámadáson gúnyolódott – Meddig fogja még szemlézni ezt az állatot a Mandiner????

Agyhalál – A disznószemű Vásárhelyi szerint a választásokon részt vevő szavazók hetven százaléka infantilis, nem fogja fel a jelenlegi helyzet súlyosságát és azt, hogy miről szól a politikai hatalom