in ,

Elkezdődött. Leszámolás az elnökkel és a híveivel: már gyilkosság is történt

Ezek nem viccelnek

Vannak dolgok, amiben nem jó, ha igazunk van. Szintén nem kellett nagy jóslás ahhoz, hogy szerintünk január 20-án elkezdődnek a politikai leszámolások, ami akár fizikai leszámolást is jelenthet. Nos, elkezdődött, igaz abban tévedtünk, mert nem 20-án kezdődött a buli, hanem előbb.

Így írtunk erről korábban:

Január 20-án Amerikában indul a leszámolás

Holtan találták azt a férfit, aki Nancy Pelosi számítógépén kutakodott a Capitoliumban

Holtan találták meg otthonában Christopher Stanton Georgia-t, Donald Trump támogatóját, aki Nancy Pelosi házelnök irodájában egy laptopon kutakodott a Capitolium elleni ostrom idején.

Az 53 éves Stanton Georgia holttestére a lakásának pincéjében bukkantak rá, miután letartóztatták a Capitoliumban elkövetett zavargásokban való részvétele miatt – írja a The Sun.

A férfi belépett a házelnök, Nancy Pelosi irodájába, feltett egy fényképet az íróasztaláról és átnézte a laptopját.

Holttestét felesége találta meg szombat reggel a Georgia állambeli Alpharetta-i házuk alagsorában. Felhívta a 911-et, hogy “férje meghalt”, állítása szerint “mindenhol vér” volt.

Megállapították, hogy a férfit mellkasán érte lövés. A halál okát még nem erősítették meg – írja a Sputnik.

 

Impeachment

232-197 arányban a washingtoni szövetségi képviselőház szerdán megszavazta a határozatot Donald Trump alkotmányos elmozdításáról, az úgynevezett impeachmentről. (A felmentés mellett 10 republikánus is szavazott.) Trump az első elnök az Egyesült Államok történetében, akivel másodszor is megtörténik ez. – írja a pestisracok.hu

 

 

A szálakat elvarrják tehát. Mellbe lövik a Trump aktivistákat, az elnököt politikailag és gazdaságilag is kicsinálják és ha már sehol sem tud megszólalni, akkor talán valami szörnyűbb dolog is várhat rá sajnos. Ezek már a látszatra sem adnak. Amerikában megszűnt a demokrácia, megszűnt a szabadság.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! Bukik az olasz kormány! Megy a levesbe! Lemondanak Matteo Renzi miniszterei

Leleplező írás Juszt Lászlóról Rákay Philiptől! Íme!