in , , ,

Elképesztő aljas módon működik az ellenzéki média – De mi, itt a nemzeti oldalon sosem adjuk fel!

Van itt minden

A múlt

A Rendszerváltoztatás óta még mindig liberális / posztkommunista / neokommunista kézben van a magyarországi médiák (nem médiumok, mert a médium jelentése teljesen más) nagyon nagy többsége. 1997-ben indultak el a kereskedelmi televíziók, amit Horn Gyula, akkori miniszterelnök vezényletével teljesen liberális kézbe adtak. Két liberális szócső volt, a Tv2, és az RTL Klub. Hiába kormányzott az első Orbán kormány nagyon jól, és látványosan, e két kereskedelmi csatorna buktatta meg gyakorlatilag az Orbán kormányt. Jobboldali, nemzeti tv egyáltalán nem létezett. Facebook abban az időben még sehol sem volt.

 

A jelen

Medgyessy Péter akkori miniszterelnök 2002 után beszólt a nemzeti oldalnak: „Ha akarnak tévét, vegyenek maguknak!”.
Vettünk, lett is egy nagyszerű Hír Tv-je a nemzeti oldalnak, ami azonban kevés volt a 2006-os győzelemhez. Aztán a totális liberális alkalmatlanságnak, és a kormányzati bénaságnak, no meg Gyurcsány Ferenc hathatós „segítségének” köszönhetően szépen megbukott a liberális IMF-es kongolmerátum, amit a mai napig nem képesek megemészteni. Annyira nem, hogy aki nem a liberális fősodratú médiába tartozik, az náci, fasiszta, propagandista, nem újságíró, nem haladó, egyszóval: kiirtandó az ellenzék és a liberális média szerint. Igazi, tőről metszett neokommunista, posztbolsevik gondolkodás ez. Világszerte így van ez. Sarló kalapácsos kommunista tetoválásokkal „összefirkált” nagytőkés világbankárok csicskái (pl Soros) irányítják ezeket a hazainak hazudott médiákat: 444, Hvg, 24.hu, RTL Klub, Mérce, Zsúrbupi,  Direkt 36, stb.stb….

A Tv2 szerencsére azóta nemzeti kézbe került, amit szintén nem bírnak a mai napig megemészteni, naponta élcelődnek a baloldalon a Tv2 hírein. A nyomtatott sajtónál a Magyar Nemzet is pár évig liberális kézben volt a G-Napnak köszönhetően.  Azt is visszaszereztük.
Érdekes, az RTL Klub agymosása, és liberális propagandája valahogy nem zavarja ezeket a toleráns „haladókat”. A liberális média csak addig toleráns, amíg valaki a liberális píszí szöveget nyomja. A többit támadja, irtja, kicsinálja. A 444-nél, meg a HVG-nél naponta megy az álhírgyár: ha kell, a püspökladányi választásról, hazudják, hogy a Fidesz elbukta, a Jobbik pedig megnyerte, amikor nem is indult Fideszes jelölt, sem Jobbikos, csak független. Vagy itt van a 444, amelyik úgy írt Novák Katalin egyik olaszországi beszédéről, hogy az még el sem hangzott. Az ellenzéki sajtó szerint mi vagyunk a propagandisták.
A mindenszo.hu is egy új jelenség számukra, nem tudnak vele mit kezdeni, néha pökhendi, néha provokatív, de mindig az igazságot keresi, és zavarja őket, hogy nem vagyunk liberálisok, és szeretjük a hazánkat, pedig a stílus hasonló, mint a libsiké (fájó tükör ez nekik, amibe naponta bele kell nézniük), de nem tudják megemészteni ezt sem. Ezért a – ki tudja milyen pénzekből működő – magyarhang.org fel is nyomott minket az NMHH-nál, amit aztán a magyarhang.org  látványosan el is bukott. A HVG-t is rendkívüli módon érdekelte az ügy, az esemény minden mozzanatáról be is számoltak…. Később ugyanezt művelték a vadhajtasok.hu-val is, őket is felnyomták komcsi vamzer módjára az NMHH-nál, de liberálisék ezt is elbukták, nem kicsit, nagyon!
Ilyenek a liberálisok, nem bírják az egyre jobban terebélyesedő nemzeti médiát, de ki kell ábrándítsuk őket: a tervetek el fog bukni, finanszírozzon titeket bárki is, amíg bennünk magyar szív dobog, nincs esélyetek! Nektek csak pénzetek van, de esélyetek nincs. Soha nem is volt.

A nemzeti oldal csakis egységes médiaerővel tud fellépni a hazug, külföldről támogatott propaganda ellen!

 

A jövő

A jövőt nem tudjuk megjósolni, de arra számíthatunk, hogy újabb liberális agymosó kereskedelmi tévék, és online médiák fognak létrejönni, amik ugyanúgy be lesznek kötve a háttérhatalmi gépezet fogaskerekei közé. A harc erősödni fog, de amíg Magyarország ellenáll, és nem enged a liberális agymosásnak, addig van jövőnk, kultúránk, és normális, biztonságos életünk…de csak addig!

 

Élünk, hogy még egy napig harcoljunk.
Stephen King

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Tarlós kiosztotta a zuglói pojácát: férfiatlan Karácsony Gergely örökös nyafogása

Az RTL Klub szabályosan nekitámadt Szijjártó Péternek – Vicces, amikor egy propaganda tv beszél propagandáról