in ,

Az ész megáll – A balliberális média egy hazugság miatt tönkretette egy családanya életét

A balliberális propagandahálózat ismét megmutatta a foga fehérjét

A balliberális propagandahálózat ismét megmutatta a foga fehérjét: hétfőn arról cikkeztek, hogy a kormányplakátok egyik szereplője a „pornóiparban” dolgozott. Villámgyorsan kiderült: a „hírből” egyetlen betű sem igaz, a nő egy rendezvényszervező cégnél volt asszisztens, majd a TV2 egyik műsorában lett szerkesztő. A „bűne” tehát mindössze annyi volt, hogy arcát adta ahhoz, hogy a jobboldali-polgári kormányt támogatja. Az ellenzéki sajtó bosszúhadjárata elérte eredményét: a családanya életét tönkretették, a gyerekét kiközösítik az iskolában.

Tegnap a balliberális média körbehordozta a hírt, miszerint a kormány legújabb tájékoztató plakátjain egy olyan nő szerepel, aki korábban a szexiparban dolgozott. A liberális Magyar Narancs internetes felületén jelent meg először a téma, ami aztán végigrobogott a komplett médiahálózatukon. A Soros Györgyék által pénzelt 444 például a súlyos vádakat megfogalmazó „Pornófesztiválokra szervezhetett lányokat a kormány legújabb kampányarca” címet adta a témával foglalkozó cikkének.

A meghurcolt nő egyébként a családokat és a gyerekvállalást népszerűsítő plakátokon bukkant fel, így a hír értelemszerűen kellemetlen helyzetet teremthetett volna a keresztény értékeket hirdető kormánynak. Csakhogy pillanatok alatt kiderült:

 

egy szó sem volt igaz a balliberális média állításaiból.

A meghurcolt családanya ugyanis csupán egy asszisztens volt egy olyan vállalkozásban, amely rendezvényszervezőként különböző eseményekre szervezett munkatársakat. Életének erre a szakaszára tíz évvel ezelőtt került sor, tehát a gazdasági válság környékén vállalt szerepet a cég életében. Úgy tudjuk, miután otthagyta munkahelyét,a TV2-nél kapott munkát, ahol a Joshi barát című műsort szerkesztette.

A balliberálisok hazugságainak sajnos a nő kislánya lett az áldozata: információink szerint a cikkek megjelenése után osztálytársai gúnyolódni kezdtek a gyerekkel, inzultálták is a hazugságok miatt.

 

A kormánypárti elfogultsággal nem vádolható Tibi atya is foglalkozott az ellenzéki média legújabb ámokfutásával, komolyan kritizálta őket. „Ezzel az erővel a pornóstúdiót felmosó takarítónőről is leírhatnák, hogy a szexiparból érkezett, de ha az egyetemre megy át takarítani, máris az oktatásból” – írták.

(Bordács Bálint, origo.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Hivatalos: a megkérdezett fővárosiak hetven százaléka támogatja a Liget Budapest projektet!!

A fekete lelkűek fekete maszkot vettek fel a Parlamentben – Mutatjuk