in , ,

Egy profi – Sal­vini beszédét megzavarták, de hamar rendet tett

Sze­mét gyil­kos­nak ne­vezte egy nyílt fó­ru­mon Mat­teo Sal­vi­nit egy bal­ol­dali ak­ti­vista

Sze­mét gyil­kos­nak ne­vezte egy nyílt fó­ru­mon Mat­teo Sal­vi­nit egy bal­ol­dali ak­ti­vista, ám az olasz bel­ügy­mi­nisz­ter nem sér­tő­dött meg, hanem vil­lám­gyor­san visszavágott.

Matteo Salvini az Adriai-tenger partján, a Pescaratól északra fekvő Giulianova településen tartott élő fórumot, amikor az egyik mondatába valaki belekiáltott: “Szemét gyilkos!” A belügyminiszter miután ezt meghallotta, a saját laza, olaszos humorával a következőképpen reagált:

Tapsot kérek annak az úrnak, aki most nyert 10 migránst! Ha megadja a keresztnevét, a családi nevét és a bankszámlaszámát, küldök Önnek akár 20 migránst is és majd gondoskodjon róluk ebéddel, uzsonnával és vacsorával.”

Majd a közönség felé fordulva hozzátette: minél több pénzt keresnek a kommunisták, annál hajlamosabbak erkölcsi prédikációt tartani másoknak. Az igazi gyilkosok azok, akik a migránsokat meghívják, az embercsempészeket támogatják és a Földközi-tengerből nyílt színi temetőt csinálnak.

Matteo Salvini néhány nappal korábban bejelentette, hogy a lehető leghamarabb 2700 illegális migránst akar visszaküldeni elsősorban Bangladesbe Pakisztánba, Nigériába és  Elefántcsontpartra.

(Ripost)

(forrás: Sümeghi Lóránt, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kocsis Máté: Az elmúlt évtized legnagyobb hatású beszéde hangzott el

Bayer Zsolt Orbán Viktor évértékelőjéről: Ez áttörés!