in , ,

Hát így úszik egy kimerült, éhező migráns? – Videó

Érdekes események történnek az olasz partoknál….

Érdekes események zajlanak az olasz partoknál. Az EP választások előtt látványosan leálló (felső utasításra) migránscsempészet valamilyen oknál fogva hirtelen újra beindult! NGO hajó NGO hajó hátán, ők persze mentőcsapatoknak hívják magukat, és „rescue” sapkákkal meg mellényekkel virítanak a sajtó előtt, hogy ők bizony embermentők. Nem, nem azok, hanem Soros NGO-i által fizetett migránsempész bűnöző miaffiózók!

A legújabb sztori, hogy Salvini természetesen nem engedi kikötni az aktuális migránshajót, amin százával vannak a buckalakók. Hozzák be magukkal az iszlámot, a betegséget, és a terroristákat.

Haidik Sadik a Sea-Watch civil szervezet (értsd Soros NGO migránscsempész bűnözői) szóvivője nyilatkozott a minap Skype-on a Magyar Nemzetnek, és elmondta, hogy mennyire sérelmezi, hogy elkobozzák a hajóikat.
Ezt mondta szó szerint:

Ha a hajónk nem szabadul hamarosan, akkor új hajóval folytatjuk a mentést (mármint a csempészetet),  a Sea Watch 4-gyel. Szerencsére megvannak hozzá a forrásaink.

Nocsak! Csak így? A zsebből elővesszük a Sea Watch 4 -et? Van itt pénz kérem! Ögyes!

A fent látható videón figyelhetjük meg az Open Arms nevű NGO hajó szerencsétlen, szeeeegény migránsait, az éhezőket, a menekülteket, akik a vízbe vetik magukat, hogy kiússzanak az olasz partokra! Nézzék a kezeket, és a lábtempót! Professzionális gyorsúszás! Úgy meríti a kezét a vízbe a gyorsúszó migráns, mint aki profi! Mintha egy katonai kiképzésen tanultak volna meg úszni. Azért néz úgy ki a dolog, mert ott is tanulták! Ezek katonák!

Ezeket a harcosokat nem akarja Salvini beengedni Olaszországba! Ezért akar új választásokat, hogy teljes felhatalmazása legyen Olaszország megvédésére!

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Ez nem libsiknek való volt! Pazar látvány és zeneorgia! Ákos, Ismerős Arcok, Ignite, és az István a király rockopera zenéi is felcsendültek a tűzijáték alatt – Képek

Hadházy Ákos a repülős hobbijával vajon mennyi karbonlábnyomot hagy hátra? Kiszámoltuk!